Astra G - Klimanın kaydırılması mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBugra1

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, benim sorum şu: Astra G lerde konsol sıralamasını değiştirebilir miyiz?

Standart sıralama: Havalandırma - Teyp - Klima kontrolleri - Boşluk - Küllük
Benim yapmak istediğim: Havalandırma - Teyp - Boşluk - Klima kontrolleri - Küllük

Amacım da orjinal teybi çıkartıp 2 DIN lık LCD li teyp almak. Olmuyorsa da yapacak bişi yok tabi.

dostum senin derdini yapışık konulardaki lcd uygulaması işini görür tam istediğin olayı anlatıyor üstelik resimli
bir bak istersen

O konuyu okumuştum ben daha önce. Aslında soru da ordan geldi aklıma. o konuda fan çıkışlarını kapatıp oraya LCD takmışlar. Benim istediğim fan çıkışları kalacak şekilde klima kontrol düğmelerinin bir DIN alta kayması.

mk03ee6.jpg

çıkışlar yerinde duruyor..

mk03ee6.jpg

çıkışlar yerinde duruyor..

arkadaş havalandırma çıkışları ve ortasında dörtlü butonunun olduğu alandan bahsediyor. Bence fan ve klima mekanizmasının yeri değiştirilebilir alta veya üste, o zaten tek parça, arka taraf kolay da yalnız şu 3 yuvarlak havlandırma çerçevesini kesip biçip bir şekilde alta almak lazım.

pilastik aksam ı yaptrabilecegimn bi yer olursa arka tarafta sorun olacagını düçünmüyorum 10cm daha aşağıya kayar ve saha güzel olur.

Ama şunu yapabilirsin alttaki göze uyacak dijital klima kontrol paneli bulup klima kontrollerini direkt en alta alabilirsin.

Havlandırmaya dokunmadan teyp ve eski klima bölümü de sana kalır. ve daha hoş olur kanatindeyim.

pilastik aksam ı yaptrabilecegimn bi yer olursa arka tarafta sorun olacagını düçünmüyorum 10cm daha aşağıya kayar ve saha güzel olur.

Ama şunu yapabilirsin alttaki göze uyacak dijital klima kontrol paneli bulup klima kontrollerini direkt en alta alabilirsin.

Havlandırmaya dokunmadan teyp ve eski klima bölümü de sana kalır. ve daha hoş olur kanatindeyim.
Bahsettiğiniz kontrol bölümünü bulunca klima basitçe dijitale dönmüş olacak mı? Yoksa o kontrol bölümüyle birlikte daha bir sürü masraf yapmam gerekir mi? Geçen bir arkadaşa "çok masraflı" denmişti de o yüzden sordum.

benim istediğim şöyle bir şey:
mk03ee6rr6.jpg

NOT: Yolladığım fotoğraf sizin yolladığınızın (forunmdaki çalışmadan alınan) paint te modifiye ettiğim halidir. "Ne güzel bulmuşsun git al" durumu olmasın :D

manuel klimayı dijitale dönüştürmek çoooook masraflı ve zahmetli bir iş!!! sadece ekranla bitmiyor...

Klimayı alternatif olarak söylemiştim maaliyeti yüksek se anlamı yok tabi.
Sen konsolu böyle istiyosun yani. Bu da benim önerim.:)
konsolfx1.jpg

Arkadaşlar teyp bölümüne ekranı dışa doğru açılan DVD lerden takan oldu mu hiç.?.:)

dvdteypox0.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar astra cupe iç dizaynı insanı çok heyecanlandırıyor değilmi resimdeki gibi. eline iş yakışan bir usta normal astra cd hb' i bu hale sokabiliyor. ama birazcık cep yakıyor. mesela 4000 ytl gibi. ekran ve vcd hariç

Geri