astra g cd double din teyp yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toztuzcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toztuzcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra g aracımıza var. Internette yaptığım araştırmalar sonucunda double din bir teyp aldım. Aracının konsolunda klima düğmelerini asagoya alip yer açtım ancak klimanın ddüğmeleri gerildi ve çalışmadı. Bu işlemi başaran bir arkadaş varsa allah rızası için yardım etsin. Bir tane konsol parçaladim. Ikinciyi parçalamamak için yardım rica ediyorum.

Arkadaşlar astra g aracımıza var. Internette yaptığım araştırmalar sonucunda double din bir teyp aldım. Aracının konsolunda klima düğmelerini asagoya alip yer açtım ancak klimanın ddüğmeleri gerildi ve çalışmadı. Bu işlemi başaran bir arkadaş varsa allah rızası için yardım etsin. Bir tane konsol parçaladim. Ikinciyi parçalamamak için yardım rica ediyorum.

klima tellerin bi yere takılıyordur yoksa çok rahat 10-15 cm aşağı alınabiliyor. ben zamanında dokunmatik ekran takacaktım carpc yapmak için ekran kırılınca proje elimde kaldı. ordan biliyorum.

galiba seninle iki hafta önce konuşmuştuk konsol konusunda, sahibinden.com da ilanlarım var, yukarıda arkadaşın dediği gibidir mutlaka, geçen sene yaptım, biliyorum, o kadar değil en fazla 10 cm indiriyosun, olmazsa halatı iyi germen lazım, bisiklet fren halatına benzer ve dışından ayırmak için klips var, eğer klipste bi gevşeklik varsa sıcak-soğuk ayrımı v.b. yapmaz,,, kolay gelsin

Son durum nedir merak ettim

Geri