Astra G katalitik konvetör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamsi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, aracın konvektöründe sorun varmış, yalnız bu manifoltla bir oldugu için yenisi orjinaline 1.800 ytl dediler. bende içini temizlettim taşı kırdırdım . cok fazla ses yapmıyor fakat usta değiştirmem tavsiyesinde bulundu ileriye yonelik motora zarar verir dedi.

Sizce değiştirmelimiyim yada uygun fiyatlı nasıl bulabilirim.

Motora zararı yok, çevreye zararı var. Zaten araç ağrıza ışığı yakıyordur sorun değil diyorsanız kullanmaya devam edin ağrıza ışığının yanmasını istemiyorsanız o2 sensörünün altına cheater koydurmanızı tavsiye ederim. Işık söner araç herhangi bir ağrıza vermez.

Çevreciyim diyorsanız 1.800ytl verip değiştirin:)

abicim çevreciyiz de 1.800 ytl az para değil valla. o zaman imkan olana kadar boyle gitmeye devam motora zararı olmuyacaksa en azından idare edicez. teşekkürler

bkz. kat iptali

abicim çevreciyiz de 1.800 ytl az para değil valla. o zaman imkan olana kadar boyle gitmeye devam motora zararı olmuyacaksa en azından idare edicez. teşekkürler
Dediğim gibi bir zararı yok. Alt devirler biraz güçten düşer üst devirler canlanır kat. olmadığından. Ağrıza ışığını yanıyormu şimdi bilmiyorum ama 1-2 gün içinde yanıcaktır kat'ın içi boş olduğundan dolayı cheater takmanız gerekebilir.

şu anda yanmıyor arıza lambası, cheater denen parçadan bulabilirsemde arıza ışığı yandıgı zaman taktırırım. teşekkürler

konvektör

yanlışlıkla z motor konvektör aldım aracım x motor
aracınız z motorsa 300 ytl ye aldım parça çok temiz aldığım fiyata yollarım yada alırsınız
5333849592
4645526003

yanlışlıkla z motor konvektör aldım aracım x motor
aracınız z motorsa 300 ytl ye aldım parça çok temiz aldığım fiyata yollarım yada alırsınız
5333849592
4645526003

Hemşerim, rizeye selamlar. Parça orjinal ise alabilirim.

Geri