Astra G Hararet Göstergesi Sorunu

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Babamın aracı 2004 Astra G 1.6 Elegance...

Hararet göstergesinin bir çalışıp bir çalışmadığını söyledi. Bazen çalışıyor doğru olarak harareti bildiriyormuş, çoğu zaman ise çalışmıyormuş.

Elektronikçi arıza tespitinde müşür olarak görmüş. Büyük ihtimalle ondandır demiş ve yaklaşık 100 TL gibi bir rakam vermiş. Müşür değilse beyne bakarız demiş. Ben de beyni sökmesin dedim. Müşür basitçe değiştirilir ama beyin falan gıcık işler...

Ne dersiniz? Beyinden olma ihtimali var mı? Aklıma küçük bir kablo temassızlığı falan da gelmiyor değil hani...

Bence beyinle alakasi yoktur sanmiyorum. Gostergede arizali olabilir. Müşürde.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

termostata niye bakmıyorlar?

Bilgisayar müşür arızası verince akıllara direkt olarak bu gelmiş.

Eeee? Sonra ne oldu? Kadük mü oldu? Sanırsam problemi çözdünüz ve olay yerinden sessizce sıvıştınız.

:)

Bu nedir yahu! Foruma soytarı mı aldınız milleti güldürmek için...

--------------

Her neyse sorun devam ediyor. Araç çok çok ender kullanıldığı için sorunun devam edip etmediğini hemen anlayamıyoruz. Bugün yaklaşık 60-70 km yol yapıldı. Rampa v.s.. Hararet göstergesi tık bile demedi. Fakat rölantide çalışınca bir miktar kımıldama oluyor.

Termostat olma ihtimali nedir?

Son düzenleme:
müşür arızalıdır ve 100 tl değil 30 tl fiyatı var

Kesin olarak müşür müdür? Yarın gidip direkt olarak değiştirelim mi? Yoksa öncesinde sorunun tespiti için bir şeyler yaptıralım mı?

Müşür mü termostat mı bunu nasıl anlarız?

müşür arızalıdır ve 100 tl değil 30 tl fiyatı var
soketi kontrol edilsin kaploya bakılsın kopukluk oksitlenme (bakır oksitlenmesi patina varmı) kaploda sorun yoksa değişecek ve 30tl evet:bir:

Geri