Astra g geri vites sorunu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhil06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhil06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Şub 2008
Mesajlar
243
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Aracimi geri vitese takiyorum geri ileri alacagim zaman mandal birakmiyo saki bişey tutuyo gibi elimde alagi dogru hafif itiyorum düzeliyo bu sorun neden kaynaklanmiş olabilir mandan neden birakmiyo bilgisi olan rakadaşlar varmi acaba kaynaklanan sorun ne olabilr actim baktim bişey göremedim orda.
 
vites topuzunun etrafındankı körugu sök bı bak orda sol tarafda cıkıntılı bı yer var gerıye takarken oraya cıkar ve 1 tarfaına yatırırken bırakması lazım bı ayarlatmak gerekır bence
 
baktım ama bişey göremedim sorun birdaha bakayım olmazsa geriye takılıyorum boşa aldıgım zaman halen mandak yukarda duruyo yani diyorumya tutan bişey var onu
 
Bir Servise gidip vites ayarlarına bir baktır ,Aynı durum benim elegance da da vardı,Ayarları yeniden yapılınca düzeldi.
 
Sorun mandalın mekanizmasından kaynaklanıyor büyük bir ihtimal. Senkromeç dişlisinden olacağını sanmıyorum.Serviste olayı hemen hallederler.
 
servise götürdüm bakın dedim ama baktılarmı bakmadılarmı bilmiyorum ama sedece dediler vites kolu degişmesi lazım mandan bırakmaması için vites kolu degişecek dedim cvp veremediler yesisi nekadar dedim 350ytl +kd+işcilik bunu başka bişeyel cözmem lazım dedim özel servise danışacagım olmazsa bşrde yetkili serivi bana verdigi cvp bu oldu sadece.
 
güncel yardımlarınız bekliyorum yada ikinci elini bulabilirmiyim vites kolunu komple
 
Geri
Üst