merhaba arkadaşlar arabama angel taktırmam üzere orjinal farlar boşa çıktı bende belki bi gün onları takarız hazır boşta kalmışken yapıyım dedim ve farları kararttım
gerekli olan malzemeler
saç kurutma makinası
plastik astarı
siyah boya
siyah silikon
bide vernik ben boyadıktan sonra üzerine vernikte attım
birazda çamaşır suyu (nikelajı sökmek için) forumda bi arkadaştan görmüştüm gerçekten çok güzel söküyo
farın orjinal hali
saç kurutma makinasıyla ısıtarak güzelce farın camını çıkartıyoruz
çıkmış hali
şimdide biraz çamaşırsuyu ve bi bez yardımıyla çerçevedeki nikelajı siliyoruz elime çamaşır suyu bulaşmasın diye eldiven bulamadım poşet geçirdim bende
buda nikelajı sökülmüş hali
sonra önce astarı atıyoruz astar kuruduktan sonra siyah boyayla 30 cm civarından boyayı kolumuzu hızlı hızlı sallayarak püskürtüyoruz uzun süre aynı noktada tutarsanız boya akar kötü olur
bu ilk kat boyanmış hali ben 2 kat boya 2 kat vernik attım
boyamanın bittigi zaman artık takılmaya hazır farı kapatabiliriz
farın gövdesindeki ve camındaki eski silikonu kazıyoruz zaten işin en zor en sıkıcı kısmıda bu bana göre ama 2 kişi olursaız birisi ısıtıp öbürü sökerse daha kolay çıkar daha temiz olur sonra far gövdesindeki kanala silikonu kalın bi şekilde çekiyoruz camı kapattıgımızda kenarlardan taşacak şekilde ki hava almasın oralardan su filan girmesin içeriye kapagı kapatıp taşan silikonlarıda hafif ıslak bez yardımıyla üstünden giderek çok fazla taşan yerleri düzeltiyoruz ve farımız hazır
gerekli olan malzemeler
saç kurutma makinası
plastik astarı
siyah boya
siyah silikon
bide vernik ben boyadıktan sonra üzerine vernikte attım
birazda çamaşır suyu (nikelajı sökmek için) forumda bi arkadaştan görmüştüm gerçekten çok güzel söküyo

farın orjinal hali
saç kurutma makinasıyla ısıtarak güzelce farın camını çıkartıyoruz

çıkmış hali
şimdide biraz çamaşırsuyu ve bi bez yardımıyla çerçevedeki nikelajı siliyoruz elime çamaşır suyu bulaşmasın diye eldiven bulamadım poşet geçirdim bende

buda nikelajı sökülmüş hali
sonra önce astarı atıyoruz astar kuruduktan sonra siyah boyayla 30 cm civarından boyayı kolumuzu hızlı hızlı sallayarak püskürtüyoruz uzun süre aynı noktada tutarsanız boya akar kötü olur

bu ilk kat boyanmış hali ben 2 kat boya 2 kat vernik attım

boyamanın bittigi zaman artık takılmaya hazır farı kapatabiliriz
farın gövdesindeki ve camındaki eski silikonu kazıyoruz zaten işin en zor en sıkıcı kısmıda bu bana göre ama 2 kişi olursaız birisi ısıtıp öbürü sökerse daha kolay çıkar daha temiz olur sonra far gövdesindeki kanala silikonu kalın bi şekilde çekiyoruz camı kapattıgımızda kenarlardan taşacak şekilde ki hava almasın oralardan su filan girmesin içeriye kapagı kapatıp taşan silikonlarıda hafif ıslak bez yardımıyla üstünden giderek çok fazla taşan yerleri düzeltiyoruz ve farımız hazır