Astra-g Fan Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rmz50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rmz50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,bir iki gündür aracımın kontağı açıp çalıştırmak için beklerken klima ve radyatör fanı çalışmaya başlıyor ama her seferinde değil,bazende kontağı açıp kapatınca kendiliğindençalışıyor,korkuyorum birgün bi yerde aracımı bırakıp gidince çalışırsa akü biter,normalde kontağı kapatınca çalışan radyatör fanı bile durması gerekirken aracımda böyle bi sorunla karşılaştım,akü kutup başlıklarını çıkarıp taktım ama bi faydası olmadı,bu konuda ne yapılabilir? teşekkürler

klima tuşu basılı konumda olabilir mi?

Sitem

Yaklaşık 1 hafta oldu bir problemim var konu açtım ne ilgilenen var ne bi cevap yazan:( demekki ilgili arkadaşlar çok meşgul.özür diliyorum siteye yeni üye oldum ama hayal kırıklığından başka bişey bulamadım esenlikler dilerim.

Ne kadar ilgisiz bu teknik servise ya :)

Hararet göstergesi normal çalışıyor mu?

Motor bölümünde sigorta kutusunda K14 numarali roleyi bir cikmacidan degistir...belki o role bozulmustur...veya motor isi sensoru bozuktur...vey motor isi modülü...
gecmis olsun

Benimde başım geldi aynı olay. Tatile gitmiştik, aracımı akşam park ettim. Sabahleyin hazırlandık geriş döneceğiz. Eşyalarımızı hazırladık. Anahtara basıyorum kapılar açılmıyor. Eyvah dedim. Anahtarla açtım kapıyı marşa bastım tık tok. Sonra bi başka araçtan takviye yaptım, ilk gördüğüm şey fan motoru hemen çalıştı. tamirci çağırdık anlattım sorunu, Soğuk motorda hiç fan çalışırmı? Aküyü o bitirmiş belli. Fan müşürü var. Sol ön tekerin orda altta. O müşürü devre dışı bıraktı. İzmire kadar geldim. Sonra doğru servise. Baktılar, incelediler. Parçada da hiçbisorun yok dediler. İster fan müşürünü değiştirelim, ister kullan dediler. Bidaha yapar yada yapmaz aynı arızayı. Bende kalsın dedim. Fan müşürüne 200-250 tl gibi bişey demişlerdi. 1 sene oldu hemen hemen hiçbir sorun yok. Sadece takviye kablosu aldım 15 tl verip:)

Geri