Astra G De Cd çalar Olmamasi!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaşlar ben mp3 çalar kullanıomm(kaset ile birlekte) ve artık bıktım her sabah bunu taşımaktann
daha güzell çözümü olan wamııı

Torpido gözüne taktır bi 6 lı cd changer tamamdır ... :)

hocam bnm arabda direksyondan kumanda yok nasıl olcak o işş
kaça mal olur sence???

mdellal' Alıntı:
Torpido gözüne taktır bi 6 lı cd changer tamamdır ... :)

Haaa bak o konuda forumda bi arkadaş başlık açmıştı da şimdi hatılayamadım bi araştır bulursun umarım ... ;)

Aynı dertten ben de muzdariptim. bence cd changer'a filan hiç gerek yok. 300-400 ytl aralığında çok güzel sony cd-mp3 playerlar var. orjinal teybin yerine hiç sorunsuz takılıyor

Şu başlıkta benzer bir konuyu konuşmuştuk:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1775

bencede hiç fazala masraf etmeden al bi cd-mp3 player tep bitir işi en ekonomik yoldan

mematibaş' Alıntı:
arkdaşlar ben mp3 çalar kullanıomm(kaset ile birlekte) ve artık bıktım her sabah bunu taşımaktann
daha güzell çözümü olan wamııı

ipod kullan cd kalitesinde çalıyor ben kullandım ailem elektronikçi olduğu için geliştirmeye calısıyorum direk anfiye felan giriyorum. kaset aparatı felan var onlarla kullanıyorum. guzel bi sistem oturtsan çok guzel kullanışlı bir cihaz ipod da tavsiyem apple ( elma ipod) kumandadan bile ufak bir cihaz biliyorsunuzdur. cd siz calısıyor bazı modelleri bir cafede pcye tak at istediğin mzkleri usb den tak aracındaki müzik sistemi bangır bangır dinle :)

arkadaşım ben sana jvc cd mp3 calar tavsiye ederim ben de comboya taktırdım cok memnunum valla

al bi mp3 çalar oto teybi kurtul. biz yurt dışından sony yi 200ytl gibi bi fiyata aldk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri