Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar bütün olay budur . bütün bağlantıları yaptıktan sonra cengizden aldığım op-com lada cc yi aktif hale getirdim. cc aktifleme işini yaparken cebimin şarjı bitti yazılım atma kısmını fotoğraflayamadım. fakat elinde op-comu olmayan arkadaşlar bütün işlemleri yaptıktan sonra servise gidip yazılım attırabilirsiniz.teşekkürler cengiz .senin devre şeman ve gazınla cc işide tamam.
aynen yapacam o olmaz diyen opis,tereyağoğlu,opal vs cumartesi gidip gösterecem zaten. hani olmazdı diye. cengiz birde şanstan aldığım yeni sinyal kolu kutusundan soketli çıktı.sadece kabloları bağladım . birde dediğim gibi göstergedeki ampulüde yakarsam tam olacak . bu konudada yardımını bekliyorum. işin en zor bölümlerini hallettim sayende.
aynen yapacam o olmaz diyen opis,tereyağoğlu,opal vs cumartesi gidip gösterecem zaten. hani olmazdı diye. cengiz birde şanstan aldığım yeni sinyal kolu kutusundan soketli çıktı.sadece kabloları bağladım . birde dediğim gibi göstergedeki ampulüde yakarsam tam olacak . bu konudada yardımını bekliyorum. işin en zor bölümlerini hallettim sayende.
ethembozkurt1979
arkadaşım sağol resimler iyi oldu bende kol bekliyorum en kısa zamanda başlıyacağım.bu arada kaça aldın kolu . MOKIA teşekkürler takılırsam rahatsız ederim resimlerden sonra iyice şekillendi . sayende bizimde cc miz olcak becerebilirsek tabi.
sağol ...adamlar serviste iş yaptıklarını sanıyorlar.yıllarca bu işin içindeler fakat 1 metre yol almamışlar,bizlerde güvenip araç teslim ediyoruz bu servislere.