astra g çekiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan predator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
surekli

gaz yememe olayı süreklimi yoksa vites geçişlerinde gaza basıncamı yapıyor.bende vardı aynı sorun astramı satmadan önce yaniii.benzin pompası demişlerdi.
geçmiş olsun.derdiniz çok sizin.
arabam yok huzursuzum.....

arkadaş bende vites geçişlerinde gaz yemiyor.sebebi ne olabilir.130 bin motor komresyonu iyi çıktı temizlik yapıldı benzin filtresi değişti

arkadaş bende vites geçişlerinde gaz yemiyor.sebebi ne olabilir.130 bin motor komresyonu iyi çıktı temizlik yapıldı benzin filtresi değişti
açıkcası çeyrek deponun altında benzin kaldığnda gaz yememe yapıyordu.özellikle vites geçişlerinde ve ani hızlanmalarda.yığılıp kalıyordu araç.benzin pompası yapar demişlerdi.bu nedenle çeyrek deponun altına inme diyede uyarmışlardı.bende sürekli dolu depo ile dolaştım.bir soun yaşamadım....

bujilere buji kablolarına vs. bakıldımı

çekişteki bayılmanın tek sebebi benzin pompasının basıncının 3 bardan aşağıya düşmesi tek çözümü ise benzin pompasının değişimi serviste yan sanayi 150 - 200 orjinale 350 - 450 tuttarabildiğine
piyasada yan sanayi 50 - 60 orjinal 100 - 120 arasında gidiyor

Benzin pompası gibi görünüyo ama orta ve son susturucunada bi baktır derim. Bende de 1.4 var içi boşalmıştı, değiştirdim ve ek olarak açık hava filtresi taktım. Gözle görülür bi çekiş artışı yaşadım.

2000 astra cd beyin

mrb.arabam soğukken çalıştırdıktan sonra kalkışta kapanıyor(pısıyor)sizce ne olabilir?

Geri