Astra G baskı balata - triger seti.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfun19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfun19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar. Aracım 2000 model astra 1.6 cd. aracımın debriyaj pedalı sertleşti ustaya götürdüm baskı balata değişmesi lazım dedi.baskı balata ile birlikte triger seti,şanzuman yağı,devirdaim'i de değiştirmeyi düşünüyorum.bu parçaların ojinali ne markadır. Birde böyle büyük bir bakıma girerken başka hangi parçaların değişmesi gerekir.yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

gm markadır. Baskı Balatayı luk olarak da kullanılabiliyor. ortalama Bin lira fln tutar heralde hepsi işçilik dahil.Hakan abimizi ararsan OPEL GARAJ yardımcı olacaktır.

rulmanı,krank keçesi,v kayışı vs vs antifirizi derken bi dünya daha parça alman gerekebilir,kolay gelsin;)

teşekkürler.

bknz: OPEL GARAGE ;)

Selam arkadaşlar. Aracım 2000 model astra 1.6 cd. aracımın debriyaj pedalı sertleşti ustaya götürdüm baskı balata değişmesi lazım dedi.baskı balata ile birlikte triger seti,şanzuman yağı,devirdaim'i de değiştirmeyi düşünüyorum.bu parçaların ojinali ne markadır. Birde böyle büyük bir bakıma girerken başka hangi parçaların değişmesi gerekir.yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

debriyajın setleşmesi baskı balata nın bittiği anlamına mı geliyor?

debriyajın setleşmesi baskı balata nın bittiği anlamına mı geliyor?

belirtilerden sadece birisi ;)

Geri