astra g balık sırtı (shark) anten yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model astra g hatchback aracım var. buna balık sırtı anten takmak istiyorum ancak anteni sökersem altındaki arka cam yıkamada söküyorum orjinalinde cam yıkama deliği olan shark anten varmı. yoksa nasıl bir öneriniz var. acil önerilerinizi bekliyorum bu hafta sonu bunu taktırmak istiyorum.

Son düzenleme:
bi önerisi olan yokmu

bu konu hakkında fikri olan kimse varmı

içi boş yapıştırma shark antenler var ona delik açarsan arka cam yıkama sistemini kullanabilirsin.birde cam içi güçlendiricili anten sorunun çözülmüş olur

içi boş yapıştırma shark antenler var ona delik açarsan arka cam yıkama sistemini kullanabilirsin.birde cam içi güçlendiricili anten sorunun çözülmüş olur

cam içi antenim var zaten ama o içi boşlardan bulamadım.

bakıyım atmadıysam yollarım sana

esasında istediğim aynen aşağıda eklediğim resimdekini yapmak
Ancak burda tereddütlerim var. Arka cam yıkamayı iptal etmiş herhalde. Bunun muayeneden geçmeme gibi riski varmı acaba diye merak ediyorum yada tavandaki iptal olsa bile başka bi yere çekilebilirmi cam yıkama

http://img15.imageshack.us/i/img2073j.jpg/

sedanda hiç sıkıntı yok :)

sedanda hiç sıkıntı yok :)
sedan olsaaaa şimdiye 50 kere değişmiştim.
ya sıkıldım antene para vermekten. yıkama giriyorum çatt anten gitti yine diyorum. sürekli unutuyorum. en azından bunun sıkıntısı olmasın. bi tane alayım kurtulayım istiyorum. su püskürtme olayına bi çözüm bulamadım.

Eliniz maket işlerine yatkınsa shark anten kabını alın kendi anten yuvanızında kabını sökün yıkama sisteminin orayı sharkta nereye denk geliyorsa kesin yada delin yıkama sistemini yapıştırın anteninizide montajlayın düzgün yaparsanız sorun yaşıyacağınızı sanmam ama anteniniz iyi çekmeyebilir...

Geri