Astra G bagajdan gelen gıcırtı sesi

kar_delen6

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;

Aracım 45.000km 2008 model Astra G 1.4i Twinport HB. Yolda giderken bagajdan gelen gıcırtı sesi son dönemlerde çok arttı. Tabii ki sarsıntılarda ortaya çıkıyor ve sanırım biribirine basan siyah lastik contalar bu gıcırtı sesini yapıyor. Bir çaresi var mıdır, hiç karşılaşan oldu mu benden önce?

Teşekkürler
Eser Atalas

O ses Arka koltuktan gelmesın bırısı otururken yaslanınca felan geliyordur belkı cunku benımde arka koltuktan gelıyor arada

O ses Arka koltuktan gelmesın bırısı otururken yaslanınca felan geliyordur belkı cunku benımde arka koltuktan gelıyor arada

Merhaba;

Ses bagajdan geliyor, arka koltukta biri yokken de geliyor çünkü...

aynısı bende de mevcut.birisi aracı kullansın sen de arka taraftan araştır. benimkinde bagaj kapağındaki plastikten geliyor.fakat tam olarak sesi gideremedim.

O lastikleri çevirerek ayarlamayı deneyin işe yarayabilir.

arkadaştada vardı hb astra plakalığı iptal ettirdi bagaj kapağını ağırlaştırdı anca öyle kurtuldu :D

g kasalarda kronik bir sorun ama çaresiz değil, eğer gıcırtıysa koltuklardan geliyordur koltukları açın ve birde öyle kullanıp deneyin, çaresi ise koltuğu tutan demir ile koltuk arasına sert sünger koymak sesi keser (mesela ayakkabı boyası süngeri), ama gelen ses tıkırtıysa bagaj kapağı ayarından, arka 3. stoptan yada tavan döşemesini tutan cırttan geliyordur. onlarında çaresi forumda paylaşılmıştı daha önce

Mdf nin bagaj ic plastik kisimla temas eden yerdende geliyo olabilir ben epey cektim bu sorunu sonunda cozdum

gıcırtı bende de var.....arka camın kenarlarındaki çıtalardan gelebilir ses......çıtaların geçmeleri kırılmışsa oynama yapım ses yapabilir.genellikle bozuk çukurlu yollarda yapıyor sanırım

arkadaştada vardı hb astra plakalığı iptal ettirdi bagaj kapağını ağırlaştırdı anca öyle kurtuldu :D

+1 katılıyorum plakalıktan gelıyor olabılır

Geri