Astra G Astra B Astra H

nadirgoktan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar özür dilerim bu konuyu cahilliğime bağışlayın ama astra h astra g astra b ne oluyor. Yani h hatchback sanırım ama diğerleri ne anlama geliyor bilemiyorum. ve belki bilmediğim bi ton astra c astra d falanda vardır bunların anlamı ne?

astra C ve D yok.corsa C,corsa D,vectra C var.evet astra H şu anki kasa yani hatchback.astra G de 98 yılından beri ve şu an hala satışta olan astra.gerçi şu an ismi astra classic oldu.onunda hB ve NB(sedan)kasaları var.örneğin şu an güncel corsalar "cmon" dedikleri corsa D oluyor.bir önceki corsa C,ondan önceki corsa B,ilkide corsa A oluyor

:):) baya karışıkmışş. yardımların için teşekkür ederim. Sayende artık yanlış sayfalara girmek zorunda kalmıycam

rica ederim karışıktır bizim opellerimiz:)

olsun ezberliyos bizde işte. bizde yakında opelci olcaz işallah Allah nasip ederse

ama opele bir bindinmi bir daha çok zor.opelden sonra yine bir opel lazım:)bütün opelciler bana hak vereceklerdir

yok yılların birikimine araba alcaz. şöyle 2004 veya 2005 bi yeni kasa yani senin tabirinle astra h alıcaz. 25 bin ytl paramız var. işallah şöyle essentia harici donanımlı bi araba bulabilirsem bi iki aya alıcam. ve kolay kolay eğiştirmeyece. bizi baya bi götürür o araba zaten

ama opele bir bindinmi bir daha çok zor.opelden sonra yine bir opel lazım:)bütün opelciler bana hak vereceklerdir

:good::good::good::good: aynen öyle ya opel bağımlılık yapıyor :D Babamda taktı opele 10 senedir opelci babam :D Astra varken gidip astra alıyo:D Gerçi astranın biri pert oldu ama sağlık olsun :D

mesela bende astra Ğ var

:D:D

Geri