Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pili arkadaşların yazdığı şekilde değiştirin kumanda üzerinde düğmelerin olduğu taraf değil diğer düğmesiz tarafında ufak bir cıkıntı var ordan kanırtarak acın kumanda içindeki pili cıkarın pilin üzerinde kodlar var 2032/2035 gibi sizinkinde ne yazıyor ise pili aynı alın takın sonrada aracınıza tanıtın yarım kontakta acma veya kapam düğmesine basılı tutarak kapılar önce kilitlenecek sonra acılacak tanıtım işinden sonra sorunsuz calışırhadi ya..tahmin etmeliydim.nasıl değiştiriyoruz ahmet bey pili acaba? birde ne kadar pil?
pili doğru değiştirdiğinizden emin olun cıkardığınız pil ile yeni pilin numaraları aynımıydı ve pil orijinal birşey olsun bende ilk başta bir elektronikciden sözde japon malı bir pil aldım aynı sıkıntı olmuştu uzaktan acmama hatta bazen hiç açmama gibi sonra hepsiburadanda enegizer pil aldım energizer 2032 şuan canavar gibi acıp kapatıyor tahmini 30 mt felan rahat acıp kapatıyor eğer aldığınız pil kaliteli bir pil ise kumanda içinde devreyi bir elektronikciden yada kendiniz temizleyin sorununuz kalmazbende astra g var. pilini de değiştirdim yinede 3-4 mt den anca alıyor.
valla ben temizleme işini bir tv tamircisinde yapmıştım komşum sordum dedim nasıl temizlerim kumandayı actı fırca ile ama fırcaya elektronik devrelere zarar vermeyen bir sıvı ile hafiften ıslattı o sürdüğü şey neydi bilmiyorum ama alkol ile dikkatlice mümkünse ince orta sertlikte bir fırca kulanın bayanların makyaj fırcaları arasında kesin bulursunuz ama tavsiyem bir elektronikcide temizletin saatci ,tv,teyp tamircileri 1 dk temziler basit bir işlem olduğu için çoğu ücret dahi taleb etmez talep edende bozuğun varsa 1/2 lira ver derahmet devrenin için normal bezle silicez hassasca değilmi? alkol de kullanalımmı? bende pili sizin verdiğiniz marka aynısını almayı düşünüyorum.esnaf iyi pil diye 5 kuruşluk çin malını iteler kesin 5 liraya.
ahmet devrenin için normal bezle silicez hassasca değilmi? alkol de kullanalımmı? bende pili sizin verdiğiniz marka aynısını almayı düşünüyorum.esnaf iyi pil diye 5 kuruşluk çin malını iteler kesin 5 liraya.
değiştiremezsen bi ara uğra hallederiz
bende değiştirmiştim. genede mesafede bi uzama olmadı.. 1-2 metreden anca alıyor benim anahtarda.. öyle 30 mt felan hiçç görmedim valla
abi benim araba seni cok ugrastiriyo gene yormiym senivalla ben dibine girmeden tik yok.arkadas energizer pil siparis etmis ondan alsak farkedermi sence?