astra g amblem

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.
benim arabanın direksiyon ortasında airbag kapağı üzerindeki amblemi bugün yiğen kırmış zaten plastik bişeymiş metal değilmiş. bunu nereden bulabilirim yada bulabilirmiyim. çünkü sanki direksiyon simidi ile birleşik bişey...

hurdacı sanayi sitesinden bulabilirsin

saibinden com da vardı.astra g aırback kapağı yazarak aratırsan bulabilirsin...

saibinden com da vardı.astra g aırback kapağı yazarak aratırsan bulabilirsin...
evet kapak var ama kapaklar amblemsiz satılıyor benim aradığım kapak değil ortasındaki amblem. o direksiyon simidiyle birlikte satılıyormuş galiba ve hiçbiyerde bulamadım. şimdilik hurdacılara bakmadım, sadece internetten araştırdım.

zaten o kapakalrd çok çakma duruyor. hoş degiller.. belli ediyo kendini.

bence sizi çikmacıalr paklar. gidin dolaşın derim..

zaten o kapakalrd çok çakma duruyor. hoş degiller.. belli ediyo kendini.

bence sizi çikmacıalr paklar. gidin dolaşın derim..
evet şart oldu zaten alınacakların listesini yapmaya başladım bi gün gidip hepsini toptan almam lazım...

o ayrı satılmıyor zamanında opise sormuştum direksiyonla birlikte geliyormuş 1500 lira demişti.bende jant kapaklarının üzerindeki amblemin tırnaklarını kırıp silikonla yapıştırdım corsa d lerdeki gibi oldu hoşta durdu

arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.
benim arabanın direksiyon ortasında airbag kapağı üzerindeki amblemi bugün yiğen kırmış zaten plastik bişeymiş metal değilmiş. bunu nereden bulabilirim yada bulabilirmiyim. çünkü sanki direksiyon simidi ile birleşik bişey...

arkadaşlar belki biraz garip olacak ama ben geçenlerde anahtarcıdan 3 tl ye opel amlemli anahtarlık aldım. ve direksiyondaki amblem ile birebir aynı boyutta bizzat denedim ve örtüşüyor. hatta içimden demiştim düşerse bu amblem bunu yapıştırırım diye. böyle bi anahtarlık bulabilirsen amblemide japon veya benzer yapıştırıcı ile yapıştıra bilirsin. :o

nasıl bir çözüm buldunuz acaba üzerinden uzun zaman geçmiş

Geri