Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş o airbag kapaği benimde aynı şekilde oldu değiştirdim pişman oldum orjinal değilmiş airbaglar açilmiş sanıyorlar değişmesinden dolayı ve korna butonları çok sert kornaya basmakk için can çekişiyorum orijinalini bul yada bırak öyle kalsınarkadaslar astra g nin korna butanları yırtıldı . İnternetten siprariş edip değitirmek istiyorum nasıl söküldüğünü bilen varmı ??![]()
kardeş ben netten felanda almadım parçacıdan 58tl ye almiştim vaktiyle neyse çıkmacılarda orjinaline bakıyorum bulursam alcam zaten nette bulamadım bunun orjinal fiyatı nedir bilginiz varmı ?Astra G ler corsa C ler gibi değil airbag in ön kapağının komple değişmesi gerekiyor yukarıda da söylenildiği gibi internette satılan 25TL likler çok kötü
kardeş ben netten felanda almadım parçacıdan 58tl ye almiştim vaktiyle neyse çıkmacılarda orjinaline bakıyorum bulursam alcam zaten nette bulamadım bunun orjinal fiyatı nedir bilginiz varmı ?