astra g " 5n1k"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar kontagı actığımızda hava yastığı vb ışıklarının sonmesini

beklerken sıfırlana bilir km sayacında (sıfırlayabildiğimiz bölümde ) 5n1k

yazıyor sonra km yazıyor sizdede oluyormu?

bu nedemek bilen varmı?

aynen söyle 5n1k
85700

ne ,neden, ne zaman, nerde, nasıl, Kim.. olması lazım. sadece sabahlarımı yapıyo bunu? yoksa InSp yazıyo olmasın:)

servis km si ya da süresi dolduğunda Insp yazdığını çok gördüm ama bunu ilk kez duyuyorum :)

bazılarındada bakım zamanı gelince INSP yazıyor. bunu silmek için km sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontagı açıp biraz beklediğimizde bu yazı gidiyor. sende öyle dene istersen.

zaten 5snye sonra siliniyo kontağı tekrar actığımda yine aynı seyler oluyo ,yapılan km yazısı geri geliyo ayrıca benim arabada yol bilgisayarı yok

InSp değil eminim

Son düzenleme:
ne ,neden, ne zaman, nerde, nasıl, Kim.. olması lazım. sadece sabahlarımı yapıyo bunu? yoksa InSp yazıyo olmasın:)

her kontağı actığımda tek sabahları değil daha yeni oldu onceden hiç dikkatimi cekmemiş

Aracı NTV' den mi almıştın ;)
bu uyarıyı ilk kez duydum servis uyarısı olabilir yağ filtlerelerin bujilerin ne durumda?

Aracı NTV' den mi almıştın ;)
bu uyarıyı ilk kez duydum servis uyarısı olabilir yağ filtlerelerin bujilerin ne durumda?
ntv den değil :) yarın resmini koyarım belki bibilen cıkar,

bende yolblgsyarı yokki servis uyarısı yobgsayarı olan araclarda cıkmazmı ? bende yok .

ntv den değil :) yarın resmini koyarım belki bibilen cıkar,

bende yolblgsyarı yokki servis uyarısı yobgsayarı olan araclarda cıkmazmı ? bende yok .

yol bilgisayarı olmayan araçlarda servis zamanı InSp yazısı km.göstergesinde kontağı açtığında çıkar ve sonra tekrar km.yi gösterir.

bazılarındada bakım zamanı gelince INSP yazıyor. bunu silmek için km sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontagı açıp biraz beklediğimizde bu yazı gidiyor. sende öyle dene istersen.
bencede bunu dene ben geçen ay servis bakımından sonra yaptım. bunu yapınca 30.000 km yada 1 sene gibi bu uyarılar tekrar görünmüyor.servisten söylediler.

Geri