Astra g 2004 için yol bilgisayari nasil takabilirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurt62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yurt62

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ustalarım Aracım 2004 Model Astra G Comfort otomatik aracıma yol bilgisayar kolu aldım. Gelen kolda ikinci bir soket var 3 Pin. Bu soket için nasıl bir işlem yapmalıyım. Birde benim aracın TID ekranı 12 Pin ayrıca bunada bir işlem yapmam gerekiyor mu? Saygılarım la....

Ekli dosyalar

• 316301329po.webp
    316301329po.webp
    9.5 KB · Görüntüleme: 34
  • 28746508tie.webp
    28746508tie.webp
    19.4 KB · Görüntüleme: 30
  • 28746508fyo.webp
    28746508fyo.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 30
merhabalar. öncelikle o koldaki ikinci soket dediğiniz yol bilgisyarına giden uçlar kahverengi şase diğer ucun biri resetlemek için diğeride diğer menüye geçişlerde kullanılır. ekrana gelince sizin ekranınız tid ekran yani sadece sıcaklık saat ve radio bilgisi gösterir. sizin tid ekranınızın 12 pini var, yol bilgisayarının 32 pini var, yani 32 uçlu bu uçlar sensörlere giden uçlar. yol bilgisyarı almanız gerek 32 pinli. astraların 32 pinlisini sağlam olarak bulmak çok zor. astra yol bilgisayarı bulamıyanlar alternatif olarak opc konsol alıp vectra ekranı takıyor. umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekkür ederim. Yani yol bilgisayarı için yaklaşık 600 tl harcamak gerekiyor. Ozaman.Bu masrafada değmez. Cruis control içinde böyle teferruat varmı? Bari onu takayım.Almayı düşünüyorum.

ccontrol daha hesaplı olur bana 80-100 tl ye malolmuştu

Cruis controlu kendim takabilirmiyim. Sokete takınca iş bitermi.

blue71 Gökhan senmisin?

gökhan senmisin derken? evet ben gökhanım. cruise control takmak daha hesaplı tabiki. kol ve debriyaj müşürü yeterli diğerleri sadece kablo çekmek ve cihazla aktif hale getirmek. kolay gelsin...

fahrettin abi pardon tanıyamadım seni, daha doğrusu isme gökhan senmisin deyince baktım. kolay gelsin...:)

Sağol canım benim ürünü aldım ama bu bana baya pahalıya mal olacak bu işten şimdilik vaz geçtim

Gökhan Cruis control için yine böyle sorun yaşarmıyım. Sokete takdığımda problem çözülürmü formda ben bulamadım

Geri