astra f ye film çekmek

bornovalım

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra f aracıma film çektirmek için sanayiye dolaştım. en kıytırık dükkanlar bile 80 den aşağı inmedi. nemiş çizilmez amerikan filmmiş. bana palavra geldi. bir de kime gitsem kendini övdü durdu. bende kendim yapmaya karar verdim. 20 tl ye taıwan malı varmış lıght black diye bi model. nasıl acaba kendim yapabilir miyim ki? (cjant boyama, 3. stop lambası, arka ayak bölgesi aydınlatma bunları kendim yaptım)elimden de gelir sanırım. Acaba önerebileceğiniz bir marka var mı, fazla tuzlu olmasında. Bir de yaparken neye dikkat edeyim. Astra f ye yaptıranlar varsa, yardımcı olabilirlerse sevinirim.

sadece filmler mor olmasın yeter ben açıkçası filmin kendi bireysel yapılacak kadar kolay olmadığını düşünüyorum ;)

Kendin yapacaksan önce yapan birini izle. buarada 80 lira çok değil. normal bir fiyat.

istanbulda olsan aksarayda 50 liraya çektirirdin ömürboyu garantili filmi ne ama hergün giderdin 1 tanesini değiştirmeye orası ayrı mevzu :)

ziebartta çektirmiş aracı aldığım arkadaş önce servis katletti filmleri sonra polis gazabına uğradı ama ben geçen hafta tekrar yaptırdım ziebartta arka bagaj ve kelebeklerde vardı zaten bi kapı camı garantiden değişti diğer 3ünü 300tlye yaptırdım orta koyulukta bu sefer ömür boyu garantisi var.hergün uğraşıcağıma bikere yaptırayım dedim ben komple bi arabayı 600e yapıyolarmış bu arada.

600ytl de çok geliyorda llumar 250-300 civarına yapıyor onlar daha makul geliyor bana fiyat olarak

ben kendım cektım flımlerıı ama ıyı bır ustayıı detaylı bır sekılde ızlemıstımmm :) sımdı yan camlar kaldı onlara flım cekıyım dıyrum :) cekerken yayınlarımm :D

Bizim camlar bombeli olduğu için özellikle ön camların altında kabarma olabiliyor bende kıbrıstayken çektirtmiştim yalnız benim ji çok koyuydu akşam yağmur yağınca zor görüordum zaten türkiyede böyle filme müsade etmezler, kabarmalara dikkat abicim.

dsc04728.jpg

ben 80 tl den kaçıyorum. arkadaşlar 600 tl den bahsediyorlar. araban varmı, paran da olacak valla

Geri