Astra F - Vectra B farkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1997 Astra F den 2000 Vectra CDX e geçiş yaptım. Şimdilik çok memnumum fakat kafama takılan birkaç nokta var. İkisini de kullanmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

-güç/ağırlık oranları neredeyse eşit az farkla vectra önde fakat sıfırdan kalkışta astram daha iyi gibiydi. sizce normal mi? (0-50km/s de özellikle)
belki uzun devir bandı ve vites oranları sayesinde sonradan arayı kapatıyordur:confused:

-direksiyon baya daha sert.

-vites daha kemikli.

-yakıt tüketimi 100 km'de 1 litre kadar fazla

şimdi bunlar olması gereken durumlar mı yoksa bakıma mı ihtiyacı var???:confused:

direksion normal ama genede yağını kontrol etirebilriisn.viteste astraya göre serttir ama şanzuman yağınada baktır.yakıt tüketimi bişey diyemicem 1.6 motorda 2,0 motora geçiş yaptınız bence normal

Son düzenleme:
astra 1.6 si motor muydu?

1.6 16v motorun astra f kasa daki performansı gayet iyi ama vectra 2.0 16 v 'i geçebileceğini zannetmiyorum.
1 litre fazla yakmasınıda,kasa ağırlığı ve motor farkından dolayı normal buluyorum.

slm arkadaşlar bende 1.6 opel vectra var 1997 1 ve 2 vitese sert geçiyor bu normalmidir acab yana ne yapmam gerekiyor

1.6 bende de var soğukken bunu yapıyorsa normaldir bende de aynısını yapıyor
slm arkadaşlar bende 1.6 opel vectra var 1997 1 ve 2 vitese sert geçiyor bu normalmidir acab yana ne yapmam gerekiyor

ayarını kontrol ettir düzelir

Geri