Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun abicimBende kıbrısa gidecektim 4 gunluk 23 nisan tatilinde iptal ettim son anda mersine gidip gelebilirim şimdilik yarın vakit bulursam angelları taktırtcam.
Bende kıbrısa gidecektim 4 gunluk 23 nisan tatilinde iptal ettim son anda mersine gidip gelebilirim şimdilik yarın vakit bulursam angelları taktırtcam.
![]()
![]()
Eskişehiremi geldintüh yeni haberim oluyoya
neyse cengiz hayırlısı olsun yollar nasıl acaba
Bakalım bende çarşamba sabahı çıkmayı düşünüyorum yola
umarım yoğun trafik olmaz
650 kmyi 4de 3 depoyla gitmeyi planlıyorum bakalım sonuç ne olacak
genelde o civarlarda gidiyo ama altına inebilcezmi bakalım biraz sabırlı olsam 110 geçmesem düşer ama bir süre insanda sabır kalmıyo
![]()
Saol Cengiz bende seher vaktinde çıkarımevet ya burakdün geldim gittim ya bi gün buluşalım söyle opelleri bi çekeklim yan yana ya
, gelicem kısa zamanda memleket esk sonucta, bu ara işlerim çok yogun yogun olmasa her hafta oradayımda
, ankara- esk arası çok güzeldi kalabalık değildi. ama ankaradan esk yonune sabah 07:30 da cıktım yola 3 tane radar vardı
, dönüştete 2 tane radar
insan sıkılıyorya 100 le giderken hız sınırlarını biraz yükseltseler cok güzel olucak :d
normalll gelmis bence çünkü benimkide 80 lira gaza ankara kayseri-kayseri-ankara yaptıbilmiyorum bnde 90 la gidiyorum lpg var tek fark otomatik olması bnmki 130-140 yakıyo uzun yolda..![]()
Walla abi bana tatil değil ama ben ettim23 NİSAN perşembe tamamda, cuma da tatil dimi arkadaşlar?
İyi olur tabi Hakan abi azda olsa bi değişiklik iyi oluyor bende fazla kalamıcam 5-6 gün en fazla23 nisanda kriz etkisiyle 4 gün haftasonu
ben de eskişehire uçacam sanırım
epeydir uzun yola çıkmamıştık araba bi açılsın bakalım![]()