Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafif kusur far ayarı çıkar ancak![]()
Hadi hayırlısı cengizyarın muayeneye gidiyorumhafif kusur bulurlarsa itiraz edecem
canım cıktı her seyini kontrol ede ede
![]()
far ayarınıda yaptırdım bakalım ona birsey bulacaklarmı cok merak ediyorum![]()
Hadi hayırlısı cengiz![]()
![]()
![]()
halilakel' Alıntı:Alıntı:
rockSEWER´isimli üyeden Alıntı![]()
far ayarınıda yaptırdım bakalım ona birsey bulacaklarmı cok merak ediyorum
ben de farları cihazla ayarlatmıştım ama farlarda hafif kusur buldular; zaten içeriye seni sokmuyorlar; dışarıda izleyebiliyorsun; dolyısıyla itirazı ancak bitince edebilirsin ama iş işten geçmiş olur....
ehehe büyük konuşmamak lazımmışmaueneden geldim 2 tane hafif kusur aslında kusursuzdu bencede işte neyse
1. Kısa far ayarı ( far ayarlarını yaptırıp gittiğim halde)
2. Sıvı yakıt uyarı etiketi gibi bişi ( LPG ampleminide sızdırmazlıgı alıp gittigim için yapıştırmayı unuttum, arabanın ğöğüsüne atmıştım adamda yapıştırmamış olsun )
ama sonucta geçtimpazartesi günüde ruhsat yenileme ohh behh
![]()
ucuz yırtmışsın ,bende bunlara ek olarak yağ kaçakları ve ilk yardım çantasının standartlara uygun olmaması da hafif kusurdu....
geçmiş olsunehehe büyük konuşmamak lazımmışmaueneden geldim 2 tane hafif kusur aslında kusursuzdu bencede işte neyse
1. Kısa far ayarı ( far ayarlarını yaptırıp gittiğim halde)
2. Sıvı yakıt uyarı etiketi gibi bişi ( LPG ampleminide sızdırmazlıgı alıp gittigim için yapıştırmayı unuttum, arabanın ğöğüsüne atmıştım adamda yapıştırmamış olsun )
ama sonucta geçtimpazartesi günüde ruhsat yenileme ohh behh
![]()