Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne almayı düşünüyorsun burak.f kasayı arama sonraSon 3-4 ay f kasayla sonra elveda...
f kasa ayrı bır eglence tutku yaabende 97 model beyaz var jantı taktım angelları taktım sıra geldi ıc dekorasyonu degıstırmeye...
hoşgeldin aracın hayırlı olsunselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de f ci oldum süper
valla ilker opel mühendislerini birdaha kutladım, yağsız kalmasına rağmen pompada hiç sorun yok sanıyorum bi nevi emniyet mevcut.bunla geçmiş olsun hakan.rekor önemli değil.pompaya bişe olmasın![]()
işte f kasa aşkıf kasa ayrı bır eglence tutku yaabende 97 model beyaz var jantı taktım angelları taktım sıra geldi ıc dekorasyonu degıstırmeye...
ne almayı düşünüyorsun burak.f kasayı arama sonra![]()
inşallah değerini bilen birine gider diyorum.yani f kasa arayanlar olursa öneririm senin arabayıAslında yeni polo düşünüyordum o da ekimde çıkacakmış şu 3 ay içerisinde ötv'den yararlanmak lazım bizim arabada 12 yaşına geldi şu an için honda civic olabilir eğer biraz daha borca girebilirsem a3te düşünebilirm.
Tekrar aramıza o zaman hoşgeldin cengiz demek sende benim gibi vazgeçtin hayırlısıuzun bi aradan sonra tekrardan merhabalarbende son 2 ay diyordum ama yok vazgeçtim F ayrı bir şey cidden, arabamı toplamadan satayım diyordum vazgeçtim. Gaz Taktıracam sorun yasamam umarım.lastik alıcam , bide kaportadada rutuş tamponlara boya , pasta cila , bide bakım yaptımmı bi daha arkama bakmam
2000-2500 civarı tutacak gibime geliyor ama tutsun ya aracımı seviyorum deger rahat rahat binerim hem