Astra F Kullanıcıları Buraya

sağol kardeşim düşündüğün için.yalnız nerede toplanacak bu resimler.attığında bir bakayım:)

Nedemek kardeşim....Şimdilik resimleri Astra_Zn ye postaladık hani şu ayın otomobili yarışması avrya onun gibi olucak...Olduktan sonra görebilirsin...

Son düzenleme:
Bende attım resimleri

Evet varmı başka..

Akduman
İceboy_003

M_sönmez
LAZRAİL
buraqh
..........?

bende atıcam ama uyeyı bulamıyorum nıckını :S

beyler benim bi sorum var.

ben zaten ayın arabası yarışmasına girdim yani mart ayı için.. ve resimlerimi Aytaç[astra_zn] e attım..bizim garajın yarışması içinde atmama gerek varmı?

gün içinde çok yoğunum işten bakamıyorum siteye..bilgisi olan varsa bana cevap verebilirmi?

iyi de arkadaşlar kiriterler ne olacak... orjinallikmi... extralarmı ?

beyler benim bi sorum var.

ben zaten ayın arabası yarışmasına girdim yani mart ayı için.. ve resimlerimi Aytaç[astra_zn] e attım..bizim garajın yarışması içinde atmama gerek varmı?

gün içinde çok yoğunum işten bakamıyorum siteye..bilgisi olan varsa bana cevap verebilirmi?

Efe sadece Aytaç'a F çiler arasındaki yarışmaayada katılacağını söyle ...Bu yeterli olur heralde onun için...

bende atıcam ama uyeyı bulamıyorum nıckını :S

(Aytaç) astra_zn adlı üyeye pm atmalısın...

iyi de arkadaşlar kiriterler ne olacak... orjinallikmi... extralarmı ?

Murat abi kriter olarak Astra F inin olması kafidir.. :D bende sonradan eklenmiş sadece Fm Transmitter var.. :D onuda yazma gereksinimi duymadımm :D

Garaj, ben mart ayı otomobili yarışmasında da katılımcıyım..

hani bilginiz olsun diye dedim:)

hem astra f güzellik yarışmasına hemde mart ayının otomobili yarışmasındayım..çok rekabetçi gördüm kendimi :)

Garaj, ben mart ayı otomobili yarışmasında da katılımcıyım..

hani bilginiz olsun diye dedim:)

hem astra f güzellik yarışmasına hemde mart ayının otomobili yarışmasındayım..çok rekabetçi gördüm kendimi :)
:D :D :D maşallah yolun açık olsun :) sonuna kadar forever F kasa ;)
Bu arada herkese başarılar bakalım merak ettim 5i 1 arada olunca nasıl olucak :)

mutlu abi pek birşey anlamdım 5 araba aynı anda mı katılıyosunuz efe ayın aracına katılıyorsa siz nereye katılıyorsunuz...:D:D ama ben de katılmak isterim resim yok şuan yakında çekerim.:D:D

Geri