Astra F Kullanıcıları Buraya

teşekkür edrrim halil bey. enjeksiyonlu olduğuna sevindim. lpg taktırmayı düşünmüyorum. benim hesapalrıma göre 2 senede kendini amorti ediyor. baya uuzn bi süre. ama satınca lpg li araç alacam inşş..

mutlu abi imzandaki mavi astra nerden??sanki o araba bizim okuldan da..

Olabilir Sercan...Sahibinden de gördüm güzel geldi gözüme resmi yürüttüm...Sanırım satan arkadaş İzmir'li olabilir....

merceksiz farda xenon a polisler bişey demiyo muydu. Ben sanki mercek ve far yıkama yoksa xenon yasak diye biliyodumda. eğer öyle değilse xenon iyi bi far ayarıyla kullanılabilir gibi

bende cancanda taktırdım 130 lıra 6000 kelvın cokta memnunum...dunde etlıkte bı cılgın gordum astra f ı var delı herıf on tamponun plakanın ustunde cıta seklınde bosluk varya oraya komple led cekmıs araba kamyon gıbı olmustu:D kınadım kendısını :D

bende cancanda taktırdım 130 lıra 6000 kelvın cokta memnunum...dunde etlıkte bı cılgın gordum astra f ı var delı herıf on tamponun plakanın ustunde cıta seklınde bosluk varya oraya komple led cekmıs araba kamyon gıbı olmustu:D kınadım kendısını :D

:kop::kop::kop:

Yuh...Çağatay arabanın fotosunu çeksene çaktırmadan karşılaşırsan..yada arkadaşı bizim garaja davet et en iyisi :D

selam arkadaşlar.. bayramda İstanbul da kardeşimdeydim onda 2004 corsa var geçenlerde o da 9000 K xenon taktırmış 225 takmışlar alman malı .. bırakın uzunlar sarı yansın hiç uzun yakmak gerekmiyor çok iyi ışık verimi var sevdim ... benim için sırası olmadığından ( duygusal ) pislik attım tabi..ama bizim f lerin far camları kargacık burgacık olduğundan o verim alınmaz sanırım kardeşimin ki düz şeffaf olandan

mercek olmadan verimli olmaz diyolardı ama tam bilmiyorum. şeffaf camlı angellardan da almak lazım,o zaman da iyice duygusallaşırız :D

arabadan indirip dövseydin :D haketmiş

Geri