Astra F Kullanıcıları Buraya

önder xenonlar hayırlı olsun bende düşünüyorum ama bizim farlarda pek verimli olmaz diye düşünmüştüm. Arabayı satma işini biraz erteledikde ufak tefek bişeler yapsammı diye düşünüyorum bu ara yine. bide bizim ampuller h4 ya sellektör yapınca uzunları yakınca beyaz mı yanıyor yine.
sağol alican ;)
sellektörde fln sarı yanıyor
verim olarak bizim aydınlatmayı hiç beğenmezdim ama şimdi güzel oldu 2 katına çıktı diyebilirim ama yağmurda kullanmadım hiç o konuda bişe diyemem

Hakan nerdesin kardeşim....Hakan'dan haber alan varmı?Yeni işinde fazla olanak yok galiba..

Yettim gari :D

kardeşlerim öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun, bayram tatili + yeni iş için gereken prosedürler falan derken netten baya uzak kaldım ancak yazabiliyorum.

bütün mesajları okudum, alican ehliyet hayırlı olsun,kazasız belasız cezasız bin

burakcım sorunun hallolmasına sevindim

önder xenonlar hayırlı olsun yakışmış, o markada kampanya devam ediyor mu?

mutlu kardeşim sigorta sorgulamalarında tc numarsı kullanılıyo,sanıyorum araçtan hariç sürücünün de bi kaydına bakıp risk grubunu belirlemeye çalışıyorlar, sorun olmaz yani.

adem aramıza hoşgeldin,
plakalıktan kurtul bir de bagaj grubu camları iyice karart yeter bence

Yettim gari :D

kardeşlerim öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun, bayram tatili + yeni iş için gereken prosedürler falan derken netten baya uzak kaldım ancak yazabiliyorum.

bütün mesajları okudum, alican ehliyet hayırlı olsun,kazasız belasız cezasız bin

burakcım sorunun hallolmasına sevindim

önder xenonlar hayırlı olsun yakışmış, o markada kampanya devam ediyor mu?

mutlu kardeşim sigorta sorgulamalarında tc numarsı kullanılıyo,sanıyorum araçtan hariç sürücünün de bi kaydına bakıp risk grubunu belirlemeye çalışıyorlar, sorun olmaz yani.

adem aramıza hoşgeldin,
plakalıktan kurtul bir de bagaj grubu camları iyice karart yeter bence

hoşgeldin hakan abi ;)

kampanya cumartesine kadar devam ediyomuş diye duydum
http://www.cancanoto.com.tr/ burdan bakabilirsin

selam arkadaşlar.. bayramda İstanbul da kardeşimdeydim onda 2004 corsa var geçenlerde o da 9000 K xenon taktırmış 225 takmışlar alman malı .. bırakın uzunlar sarı yansın hiç uzun yakmak gerekmiyor çok iyi ışık verimi var sevdim ... benim için sırası olmadığından ( duygusal ) pislik attım tabi..ama bizim f lerin far camları kargacık burgacık olduğundan o verim alınmaz sanırım kardeşimin ki düz şeffaf olandan

tüm astra f cilere selam . arkadaşlar yukarıdaki konuları pek inceleme fırsatım olmadı. benim öğrenmek istediğim bi şey var. benim araba 97 model sedan astra 1.6 nb X16XEL motor bu araba enjeksiyonlu mu karburatörlü mü bilmiyorum . bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.. tşklrr.

selam arkadaşlar.. bayramda İstanbul da kardeşimdeydim onda 2004 corsa var geçenlerde o da 9000 K xenon taktırmış 225 takmışlar alman malı .. bırakın uzunlar sarı yansın hiç uzun yakmak gerekmiyor çok iyi ışık verimi var sevdim ... benim için sırası olmadığından ( duygusal ) pislik attım tabi..ama bizim f lerin far camları kargacık burgacık olduğundan o verim alınmaz sanırım kardeşimin ki düz şeffaf olandan

Abi bende düşünüyorum.Ama ileride...Bende çok duygusalım şu sıralar.. :D yalnız mercekte takıcam ben, yani ANGEL+ xenon+ mercek+siyah zemin hepsi olmalı yoksa yapmam....

tüm astra f cilere selam . arkadaşlar yukarıdaki konuları pek inceleme fırsatım olmadı. benim öğrenmek istediğim bi şey var. benim araba 97 model sedan astra 1.6 nb X16XEL motor bu araba enjeksiyonlu mu karburatörlü mü bilmiyorum . bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.. tşklrr.

Kösedağlı önce isim soyisim paylaşsan daha iyi olur samimiyet ve forum kuralları açısında...
Şimdi aracın Enjeksiyonlu.....Benimki mesela GLS,enjeksiyonlu ayırt etmen için söylüyorum GLS ler gövde rengi tamponlara sahip ve genelde donanımlıdırlar..Eger böyleyse Enjeksiyonlu..Diğerlerini tam olarak bilmiyorumm..Onada arkadaşlar cevap verrir

Son düzenleme:
hoşgeldin hakan abi ;)

kampanya cumartesine kadar devam ediyomuş diye duydum
http://www.cancanoto.com.tr/ burdan bakabilirsin

kampanya 100 adetle sınırlıymış, cumartesine kadar...

şeffaf camlı farlarda xenon mükemmel oluyor; bizim camlar buzlu cam türünde olduğu için hem tam verim alınmıyor hemde karşıdakinin gözünü alabiliyor; ancak angel takılırsa bizim farlarda şeffaf camlı olur...

hoşgeldiniz; aracınız karbüratörlü değil, çok nokta enjeksiyonlu; miksserli tip lpg takılırsa kötü sonuçlar çıkabilir, eğer lpg takılacaksa sıralı sistem takılması gerekir...

Geri