Astra F Kullanıcıları Buraya

bu arada ben lastik işini çıkmayı 35 e alarak halletim lastikçi yamayı 30a yapacaktı..

çıkma lastiğin üretim yılını bul bakalım hangi yılmış.. 4-5 yıllık lastikler sertleşmiş olup sıkıntı çıkarabilir..

çıkma lastiğin üretim yılını bul bakalım hangi yılmış.. 4-5 yıllık lastikler sertleşmiş olup sıkıntı çıkarabilir..
nerde yazıyo abi.lastik temiz görünüyodu üzerineki o ne derler dikenleri duruyodu..

nerde yazıyo abi.lastik temiz görünüyodu üzerineki o ne derler dikenleri duruyodu..
DOT yazan yerinde ( örneğin 2508) 25 üretildiği hafta 08 da yılını gösterir bide lastiğin üzerindeki diğer kabartmlaradan farklı daha kalitesizmiş gibi durur..

Arkadaşlar opelime cok zor giriyorum bu herkeste böylemii?????? Sayfa açmıyor...?İnternet tek eğlencemi ve muhabbetimide elimden alıyor.....Bu sizdede böylemii yoksa sorun sadece bendemii.?

ne oldu astraf ciler kimsecikler yok forumda......

Gerçektende nerde bu insanlar...Hani Hakan,İlker,Efe,Murat abi,Önder,Burak,Volkan,Gürkan abi, Hadi Alican ders muhabbetine yok...Neyse bakalım vardır bundada bir hayır..

Gerçektende nerde bu insanlar...Hani Hakan,İlker,Efe,Murat abi,Önder,Burak,Volkan,Gürkan abi, Hadi Alican ders muhabbetine yok...Neyse bakalım vardır bundada bir hayır..

burdayım burdayım arada kafamı kaldırıp bakıyorum buralarada :D

evveyt bugun 6000 k xenonlarım takıldı fakat yagmruda camur olunca far ısık kalıtesı dustu far yıkama bana kac mal olur bılgısı olan??

mutlu abi kriz mi vurdu hepsi sattı mı astra f lerini ben burağı hakan abi ve ilker abiyi çok merak ediyorum..efe abi zatenn malum giriyo yazı yazamıyo..

evveyt bugun 6000 k xenonlarım takıldı fakat yagmruda camur olunca far ısık kalıtesı dustu far yıkama bana kac mal olur bılgısı olan??

Çağatay nedir bu kirlilikten çektiğin yahu..Bir türlü temizletip arabayı koyamadın şuraya resimleri..

mutlu abi kriz mi vurdu hepsi sattı mı astra f lerini ben burağı hakan abi ve ilker abiyi çok merak ediyorum..efe abi zatenn malum giriyo yazı yazamıyo..

Yok yok merak etme bu sevgiyi kriz alt edemez zannetmiyorum..Bir tek satsa satsa İlker satar arabayıı...Ben Hakan'a msnde de denk gelmiyorum..Hiç ses seda yok..Önder girmiyor galibada,Burak'ta da ses yok..

Geri