Arkadaşlar sinir bozucu bir olay yaşadım geçen hafta.sizinle paylaşayım istedim.Ustaya gittim üst kapaktan hafif bir yağ kaçağı vardı onu hallettirmek için.Adamın işi uzadı ve hocam bugün bırak yarın alırsın dedi.Ertesi gün gittiğimde benzin ibresinin sanki inmiş olduğunu farkettim ama önemsemedim bir de yola çıktım ki araba yerinde durmuyor balanstan.Balans ayarına soktum bir de ne göreyim ön sağ jantım eğilmiş hem de güzelim gls jantıdüzelttirmen lazım dedi balansçı .il merkezine gitme fırsatım olmadığından bende geçici olarak öndeki eğik jantı arkaya aldırdım şimdilik iyi gibi görünüyor.Herif allah bilir hangi kasise kaç km hızla girdi
gitsem dövüşecem herifle elime ne geçecek.sözde samimi ustam yani
size tavsiyem her ne olursa olsun tanımadığınız kişilere arabanızı emanet etmeyin.hele tamirciler gavur malı gibi kullanıyorlar arabaları.
İlker kardeşim cok geçmiş olsun..Yalnız senin başında bir ugursuzluktur geziyor..Bir kan akıtsanmı acaba???
Bu arada bende bir çıkıs yolu arıyorum..Motorun contalarını servşste 600 ytl civarımı yaptırmalıyım..Yoksa yeni bulacagım bir ustaya takımını 60 ytl ye aldıgım contaları işçilik pazarlığını yaparakmı yaptırsam..Sizce hangisi dahja sağlıklı olur...Yalnmız fiyat olarak Efe'ile de baktık bariz oynama olabilir.Dışarda yaptırırsam en fazla 300 ytl cıkar diye düşünüyorum...