Efe ne diyeceğimi bilemiyorum...Önce hayırlı olsun diyorum..Opc yakışmışş..Sonrada geçmiş olsun diyorum..Bahsini ettiğin kişinin diğer sohbetlerdede sorun cıkardıgına sahit olmuştum...Sen canını sıkma her zaman birlikteyiz biz.....
Arkadaşlar bilgi olsun diye olanları paylaşmak istedimm..Bugün yagı koydurdugum,aynı zamanda sürekli gittiğim servisime gittim..Olanları onlarada anlattım...Önce yağ seviyesine baktılar ve normal olduğunu söylediler...Daha sonra şikayetlerimin üzerine sorunun contada olduğunu söylediler. Sizinde söylediğiniz gibi yanma odasına sızan yag ilk calıştırmada benzinle birlikte yanıyor,sonra normale dönüyormuş...Soldan sağa doğru olarak 2. ve 4. bujilede hafif yanma ve yag izleri vardı...Şimdilik beni idare edebileceğini ama zorlamaya gelmiyeceğini,bu motorların karakteristik özelliği olarak yüksek ısıda calısmasından dolayı zedelenen contanın cok çabuk yol (daha fazla deformasyon ve yağ kaçagı)yapacagını ve daha büyük sorun cıkarabileceğini söylediler...Tamirinin 1.5 gün sürebilecegini,bütün contaları açmışken değiştireceklerini bununda bana maliyetinin 400-500-600 ytl civarı olacagını söylediler..
Şimdi ögrenmek istediğim diğer konu olarak verilen fiyat normalmi sizce??
Bu arada siteye cok zor baglanıyorum,sayfa birtürlü açılmak bilmiyor...