Astra F Kullanıcıları Buraya

burak geçmiş olsun....ama herkes eksitiyor dedi ama benmimki 125.000 de eksiltme olmuyo..hatta keçeden kaçırıyo ona rağmen 6 ayda 300gr falann..ama kullanmaylada ilgiliymiş..artık yüksek devir kullanma 2000 de değiştir vitesi...ben lpg olmasına rağmen az yaksın diye1500 devirde deiştirsin diye bakıyorum...
Zaten Sercan araçtan o kadar soğudumki hiç basacak durmumda kalmadı :(

Burak .. üstten eksantrikli araçlar yağ yakması normal dir..Hakan'nın dediği gibi kontrolu ve karteri boş geçme yeter...

İlker dudağımı ısırarak ve tahtaya vurarak (nazar değmesin diye vede batıl inancım yoktur ha) geçmiş olsun der o aldığın keyif daim olsun dilerim...darısı hepimizin başına...

Burak .. üstten eksantrikli araçlar yağ yakması normal dir..Hakan'nın dediği gibi kontrolu ve karteri boş geçme yeter...

İlker dudağımı ısırarak ve tahtaya vurarak (nazar değmesin diye vede batıl inancım yoktur ha) geçmiş olsun der o aldığın keyif daim olsun dilerim...darısı hepimizin başına...
Çok teşekkürler Hüseyin abi yani yağ yakıyo diye kötüye yormayayım ;) zaten aracın o kadar üstüne titriyorumki bazen kendime kızıyorum :( abartıyorum diye ama yinede engel olamıyorum :D

Burakcım ilk çalışmada mavi duman var mı?sadece ilk çalışmada mı atıyor yoksa sürekli mi?eğer yüksek devirlerde vites değişimi esnasında atıyosa bu çok normal.bu arada bor power öneririm sana.baya iyi bir ürün.yağ eksiltmeni önemli ölçüde azaltabilir diye düşünüyorum.bir araştır istersen;)
İlker abi oda malesef oluyo :( ama ilk çalışmada sonra bi şekilde kayboluyo;) yüksek devirde vites atarken atıyomu göremiyorum ama kendime engel olamadıkça üst devirde atıyorum :( ki geçenlerde babam bi yere gidiyomuş benide atıver dedim içimden bişey koptu ben kendime kızarken oda benden farksız çıktı :D :D :D

İlker, gözün aydın diyorum... İnşallah artık bir problem çıkarmaz araban da rahat rahat biner keyfini sürersiniz... :)

Burak, bence de sık sık kontrol et... İnşallah bir problem çıkarmaz sana Kasırga... Fakat fazla da canını sıkma... Eğer benim gibi pipirikliysen bu pek iyi bir şey değil... Kafa sürekli orada oluyor, stress yapıyorsun... Arabada bir şey yoksa bile kendi kendine zarar veriyorsun... ;)

İlker, gözün aydın diyorum... İnşallah artık bir problem çıkarmaz araban da rahat rahat biner keyfini sürersiniz... :)

Burak, bence de sık sık kontrol et... İnşallah bir problem çıkarmaz sana Kasırga... Fakat fazla da canını sıkma... Eğer benim gibi pipirikliysen bu pek iyi bir şey değil... Kafa sürekli orada oluyor, stress yapıyorsun... Arabada bir şey yoksa bile kendi kendine zarar veriyorsun... ;)
Volkan abi yorum için teşekkür ederim :( inş. başıma iş çıkarmaz :( abi insan sevince ister istemez takıyo kafaya :) ama ustama kalsa bas git işin gücün yokmu senin der kovalar beni :kop: ah bende ustam kadar rahat olsam :( bakalım Volkan abi ustama gitsem içim rahatlıcakta zamanım yok :( tekrar teşekkür ederim Volkan abi ama pimpiriklilik gerçekten kötü bişey :sorry::o

İlker abi oda malesef oluyo :( ama ilk çalışmada sonra bi şekilde kayboluyo;) yüksek devirde vites atarken atıyomu göremiyorum ama kendime engel olamadıkça üst devirde atıyorum :( ki geçenlerde babam bi yere gidiyomuş benide atıver dedim içimden bişey koptu ben kendime kızarken oda benden farksız çıktı :D :D :D

yüksek devirle gelip stop edince üst kapakta kalan bi kısım yağ siğil lastilklerinden (ki yağın eksilmesine ve yanmasına sebeb olurlar) pistonların üzerlerine süzülür motor çalışınca yanarak mavi duman atar ama yağ yanıp bitince kesilir asıl o mavi duman devamlı olursa işte senin korkun gerçek olur... ya hepinize bi tavsiye bu arabalara agrasifliği hiç sevmiyor bi de fazla kurçalanmayı.....( bas 180-200 saatlerce git gıkı çıkmıyor ) çünki öyle yapmış alman kendi yol ve kullanıcısına göre .. o ne ya diyen almanya yollarını trafik kurallarını ve şöförlerini araştırsın..

Son düzenleme:
yüksek devirle gelip stop edince üst kapakta kalan bi kısım yağ siğil lastilklerinden (ki yağın eksilmesine ve yanmasına sebeb olurlar) pistonların üzerlerine süzülür motor çalışınca yanarak mavi duman atar ama yağ yanıp bitince kesilir asıl o mavi duman devamlı olursa işte senin korkun gerçek olur... ya hepinize bi tavsiye bu arabalara agrasifliği hiç sevmiyor bi de fazla kurçalanmayı.....( bas 180-200 saatlerce git gıkı çıkmıyor ) çünki öyle yapmış alman kendi yol ve kullanıcısına göre .. o ne ya diyen almanya yollarını trafik kurallarını ve şöförlerini araştırsın..
Bilgi için teşekkürler Hüsayin abi mavi duman atmasının sebebi bundan kaynaklanıyo demekki ;) hüseyin abi eğer düzenli devirli kullandıktan sonra bişey yokta ama hırpalanmaya gelmiyo dağılı veriyo :) bunu gözümle gördüm :) o yüzden hiç bi zaman için hırpalamam aracı ancak devirli kullanıyorum düzenli bi hızlanma ve yavaşlama ;) heleki kuracalanma konusuna gelince hüseyin abi canı yürekten katılıyorum çok nazlı araçlar gerçekten eğer anlamayan bi ustaysa hemen bi başka yerden arıza veriyo ;) o yüzden hiç parayı düşünmeyip yetkili serviste bakımlarını yaptırıyoruz :)

burakcım sorun ya subap lastiklerinden ya da aşınmış sekmanlardan kaynaklanıyor.arabaya uzun süre binmeyi düşünmüyorsan elden çıkarmayı bi düşün derim.en az 350-400 lira masraf var gibi görünüyor:(

selamlar tüm astra f ciler benim km göstergem bozuldu ya.. hep 50km gösteriyo..bir daha çalıştırdım bu sefer 20km gösterdi..değişmiyoo..daha önce başına gelen var mı..??

Geri