Astra F Kullanıcıları Buraya

alla alla garaj kepenkmi indirdi naptı dünden beri kimsecikler yok :eek: nerde bu F kasalar nerde bu millet :D :D :D

alla alla garaj kepenkmi indirdi naptı dünden beri kimsecikler yok :eek: nerde bu F kasalar nerde bu millet :D :D :D
burak..herkes burda ama kimse birşey yazmıyor bence..konu yok...illa astra f mi konuşcaz başka şeylerden konuşalım....ne diyosunuz???:D

ramazan münasebetiyle kapalıyız galiba :D:D
yaw işten güçten fırsat bulamıyorum ben
efe master mülakatıyla uğraşıyo benden beter tahminen
İlker baba olunca iyice boşladı garajı
melii noluyo bakem demeye de uğramaz oldu.
burak kasırgaya yeni projeler getirmez oldu
goshawk murat abinin siteden iyice ayağı kesildi,

özet böyle

arkadaşlar mülakatım sonuçlandı..

GALATASARAY UNIVERSITESI "PAZARLAMA VE LOJISTIK YONETIMI" master programını kazandım..artık galatasaray üniversitesi master öğrencisiyim...

ramazan münasebetiyle kapalıyız galiba :D:D
yaw işten güçten fırsat bulamıyorum ben
efe master mülakatıyla uğraşıyo benden beter tahminen
İlker baba olunca iyice boşladı garajı
melii noluyo bakem demeye de uğramaz oldu.
burak kasırgaya yeni projeler getirmez oldu
goshawk murat abinin siteden iyice ayağı kesildi,

özet böyle
ŞOK ŞOK ŞOK !!!!!!.....
Acaba F garajı kapanacakmı :D :D :D şakası bile kötü yaw:o

Arkadaşlar selam.Arabanın bir türlü düzen almaması ve ustaların beni gıcık etmesi sebebiyle artık topiğe girmeye bile yüzüm kalmadı desem abartmış olmam.Araba soğukken müthiş yağ dumanı atıyor motosiklet gibi.Salak herif rektefe yapmadan motoru kapatmış sekmanlar silindirlere uyum sağlamamış.perşembeye tekrar sökülüyor bu kez olur inşallah.bu arada tek kuruş daha vermeyecem bu kez ustanın sözü ve garantisi var.yani zavallı arabamın hiçbir suçu yokmuş meğer.Allah kötü ustadan korusun f cileri ve tüm otomobil sahiplerini

GALATASARAY UNIVERSITESI "PAZARLAMA VE LOJISTIK YONETIMI" master programını kazandım..artık galatasaray üniversitesi master öğrencisiyim...

tebrik ederim kardeşim,
herşey dilediğince olur inşallah

ŞOK ŞOK ŞOK !!!!!!.....
Acaba F garajı kapanacakmı :D :D :D şakası bile kötü yaw:o
aman Burakcım deme öle şeyler ;)

Arkadaşlar selam.Arabanın bir türlü düzen almaması ve ustaların beni gıcık etmesi sebebiyle artık topiğe girmeye bile yüzüm kalmadı desem abartmış olmam.Araba soğukken müthiş yağ dumanı atıyor motosiklet gibi.Salak herif rektefe yapmadan motoru kapatmış sekmanlar silindirlere uyum sağlamamış.perşembeye tekrar sökülüyor bu kez olur inşallah.bu arada tek kuruş daha vermeyecem bu kez ustanın sözü ve garantisi var.yani zavallı arabamın hiçbir suçu yokmuş meğer.Allah kötü ustadan korusun f cileri ve tüm otomobil sahiplerini
geçmiş olsun kardeşim,inşallah bu sefer çözüm bulursun sıkıntılarına

bölümün hayırlı olsun efecim.Üstün başarılar dilerim;)

Geri