Astra F Kullanıcıları Buraya

Abi rakiplere baktıktan sonra pek güvenim kalmadı benim:o hele bide kasırgayla :( hiç şans yok malesef :(
Walla hakan abi 16" süper olurya pantere:):):)

burak merak etme biz destekleriz :D

ayrıca bizim araçlara 16'' güzel olur ama konforu baya bozar diye düşünüyorum :(

burakcım arabada gitmiyo bide lastiği inceltiosun araba iyice tangır tungur oluyo

evet benim farlar xenon Hakan abi sormuşsun.bu arada opc logo arıyorum, bulunca panjurun eksik görünümü değişecek tabiki.

çok güzel yanıyolar ama maşallah beyaz beyaz ;)

hafif alaşım daha mı ağırdır ki benim jantlardan?? arabayı ağırlaştırması çaptan mı ağırlıktan mı?
konforu bozuyosa hiç olmaz, bisürü para verip takur tukur binilmez...

çok güzel yanıyolar ama maşallah beyaz beyaz ;)

hafif alaşım daha mı ağırdır ki benim jantlardan?? arabayı ağırlaştırması çaptan mı ağırlıktan mı?
konforu bozuyosa hiç olmaz, bisürü para verip takur tukur binilmez...

çap ne kadar büyürse tork o kadar düşer diye biliyorum:(

bizimkiler için en ideali 15''

arkadaşlar ve abilerim nasıl olmuş doğal fikirler lütfen beğenmedim biraz çıkarmayı düşünüyorumm..beyaz olan yerler siyah olacak ama o zamn daha güzel olur diye düşündüm..

Ekli dosyalar

• 04092008712.webp
    04092008712.webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 18
hemen sök Sercan..

burak merak etme biz destekleriz :D

ayrıca bizim araçlara 16'' güzel olur ama konforu baya bozar diye düşünüyorum :(
Çok saol önder ne demek orda F kasa gördüğüm gibi oyum ona ;) dediğin gibi Önder en ideal jant 15":) hem performasn bakımından hemde konfor;)

arkadaşlar ve abilerim nasıl olmuş doğal fikirler lütfen beğenmedim biraz çıkarmayı düşünüyorumm..beyaz olan yerler siyah olacak ama o zamn daha güzel olur diye düşündüm..

Sercan bencede kötü olmuş.... Efe'ye katılıyorum..

Geri