Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar ben bi kaç işlem yaptırıcam bildiğiniz gibi.ledli stop,ledli göstergeler, logosuz panjur. ben aday olabilirim ama bu işlemler en erken 2 hafta içinde gerçekleşir çünkü master mülakatlarım var ve arabaya vakit ayıramıyorum.önümüzdeki haftadan itibaren rahat edecem.siz bilirsiniz aday Efe nin arabası olsun derseniz yine olurum ama eksik haliyle girmek istemiyorum.karar sizin olsun.

önder,bence sen gir ilk.

bizim arabaya da yakın bi zamanda angel eye xenon logosuz panjur durumu olabilir ben ilerleyen dönemlerde katılırım :D

illede modifiyeli olmasına gerek yok bu sefer temizliğine güvendiğimiz bi aday sunalım ;)

ARKADAŞLAR Bİ DÜŞÜNCEM VAR.

SİTEMİZDE "AYIN OTOMOBİLİ" BAŞLIKLI Bİ KONU YAPILIYO.HER AY EN GÜZEL ARABAYI SEÇECEKLER. SİZE ÖNERİM ŞUDUR, ASTRA F CİLER OLARAK HER AY Bİ ARABAMIZI SOKALIM. KAZANIRIZ,KAZANMAYIZ HİÇ PROBLEM DİİL.AMA EN AZINDAN GARAJIMIZI TEMSİL EDERİZ VE BU YAŞINA RAĞMEN BU ARABALARIN HALA GÜZEL OLDUGUNU HER YARIŞMAYA SOKARAK ANLATABİLİRİZ. HER AY BİR ARAÇ SOKALIMMI YARIŞMAYA NE DERSİNİZ?

konu ile ilgili linkleri veriyorum:

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=32752&highlight=AstRA_ZN

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=33202
Çok güzel fikir efe abi ama kasırga için yazı beklemek lazım;) bence önderle ikiniz sırayla katılın;) yazada allah nasip ederse kasırgada showa çıkar:) ama şimdilik çok işi var:o

Çok güzel fikir efe abi ama kasırga için yazı beklemek lazım;) bence önderle ikiniz sırayla katılın;) yazada allah nasip ederse kasırgada showa çıkar:) ama şimdilik çok işi var:o
kasırganın o fotolarla sen de katılabilirsin burakçım ;)

Why high one why adam kızları cığırkmaya çalışıyor.. ama başarıyorda hani.. ancak kesin EGR den dolayı motor arıza lambası yanıyordur....

:D:D:D o adamın kafada arıza abi, onu da tech 2 göstermez :D

Burakçım beklemeye gerek yok aslında...Sanırım aramızdaki en temiz araç seninki..İmzandaki resimle kesin biz kazanırız...Başlıkta şöyle olur...
Ataya saygı duruşu...Yıllara meydan okuyan efsane....

kasırganın o fotolarla sen de katılabilirsin burakçım ;)

Burakçım beklemeye gerek yok aslında...Sanırım aramızdaki en temiz araç seninki..İmzandaki resimle kesin biz kazanırız...Başlıkta şöyle olur...
Ataya saygı duruşu...Yıllara meydan okuyan efsane....
Çok teşekkür ederim iltifatlarınız için ama corsa jant kapağıyla o yarışmaya girmem çok zor :( ya girmesine girilirde benim içime sinmez :o bence ya önder yada efe'nin girmesi daha mantıklı olur ;)

Valla burak o jantla kesinlikle sırıtmıyor ben sana söliimm..Çok sade bir çekicilik var arabada....Şimdi katıl sonra modlayınca tekrar katılırsın .. O arada efe ile önder de mod işlerini tamamlar bayrağı teslim alırlar..Böylece vitrinden düşmeyiz hiçç..
Ben kazanacağına kesin gözüyle bakıyoruum..

Valla burak o jantla kesinlikle sırıtmıyor ben sana söliimm..Çok sade bir çekicilik var arabada....Şimdi katıl sonra modlayınca tekrar katılırsın .. O arada efe ile önder de mod işlerini tamamlar bayrağı teslim alırlar..Böylece vitrinden düşmeyiz hiçç..
Ben kazanacağına kesin gözüyle bakıyoruum..
Açılışı yani benmi yapayım Mutlu abi :o eğer aramızda katılmayan olursa bakarız o zaman;) ama GLS si olan birisi katılırsa bence daha ii:)

bizim oylar yeter zaten kasırgaya, ama hakkaten jantların güzel duruyor...

mutlu ben de şahin jantlarımla katılcam :D:D:D

bizim oylar yeter zaten kasırgaya, ama hakkaten jantların güzel duruyor...

mutlu ben de şahin jantlarımla katılcam :D:D:D
Öle deme Hakan abiya :D:D:D bi bakmışsın bende 4 tane şahin jantıda alabilirim fena durmuyo hani:):):)
Ama ben topu jantlı ark.lara atıyorum daha show car olmasına daha zaman var :(

Geri