rutin bakımlar dışında ekstra masraf olarak ne açtı size??evt 11 yıldır bizle kendimi bildim bileli bu arabaya biniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rutin bakımlar dışında ekstra masraf olarak ne açtı size??evt 11 yıldır bizle kendimi bildim bileli bu arabaya biniyorum
yaşından dolayı bikaç parça değişimi oldu onun dışında extra masraf hatırlamıyorum pek gerçi bizim araçların parçaları baya bi masraflırutin bakımlar dışında ekstra masraf olarak ne açtı size??
arkadaslar basta tekrar hosbulduk.Arabamın aslında herseyden önce tamponu boyatıp ondan sonra angel takmak istiyodum ama araba tampon boyanması için serviste kalması gerekiyomus simdilik buna vaktim olmadığı için angel almayı planlıyorum yakın bi zamanda.Bazı arkadaslarım ek masaf çıkardımı diye sorular sormus valla düsününce öyle ekstra bisey çıkardığını hatırlamıyorum iki sene önce sarj dinamosu yanmıstı onu deistirdim.2002 yılında 22,000 km de trigier deismisti gecen hafta onu deistirdim arabamdan çok çok memnunum ALLAH hiçbirimize kaza bela vermesin.Araba ilk uzun yolunu geçen hafta kayseriye gittim orda yaptı![]()
Hoşgeldiniz jantlar kaç inç acaba 15 mi
beyler bu arkadaş bizden değildir dimirezil yaw
http://www.pikniktube.com/v/41cc2d5a525e9c3574b72cc070c11581/u/233509/antalya_drift