ya bende de var alarm da eşşoğulları alarmlı arabaları bağırtmaya bayılıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bende de var alarm da eşşoğulları alarmlı arabaları bağırtmaya bayılıyo
Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar
bizde öle bilinçli komşu yok malesef![]()
![]()
o zaman Hakan abi durum vahim
walla sokak saolsun çaldığın zaman gidin başka yerde oynayın diyolar
bu arada kasırgada kurtulmuş oluyo
![]()
Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar