Astra F Kullanıcıları Buraya

ya bende de var alarm da eşşoğulları alarmlı arabaları bağırtmaya bayılıyo

merhabaa murat abıı :D

Melii bir görüşelim artık
Haftaya organizasyon var dediler

Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar

Allah kolaylık versin Alican.İnşallah herşey gönlünce olur.Kendini fazla sıkma arada bir buralara uğra bizi unutma;)

:D :D :D:o o zaman Hakan abi durum vahim:o walla sokak saolsun çaldığın zaman gidin başka yerde oynayın diyolar;) bu arada kasırgada kurtulmuş oluyo:)
bizde öle bilinçli komşu yok malesef
apartman yöneticisine dioz araba çizik içinde e burda top oynuyolar top gelmiştir dio
ulan oynatma o zaman...
ya çocuktur tamam da ana babaları da hiç sahip çıkmıyo ki..
2 adım ötede spor sahası var cillop gibi orda oynayan yok hepsi arabaların içinde....
ben alıcam bigün topu güzel falsolu serbest vuruşlarla hepsinin babalarının arabalarını duman edicem, sonra da top oynuyoz dicem en sonunda

Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar

Alican kardeşim umarım Allah'ın izniyle herşey dilediğin gibi olur..Arada bir uğra,öyle tamamen kesip atma..Özletme kendini...

İnşallah her şey gönlünce olur, alnının akıyla çıkarsın bu maratondan Alican...
icon7.gif

arkadaşlar sorun sercanın dediği gibi iç lambanın yanık kalmasından dolayı olmuş..akü bitmiş yada boşalmış..marş basmadı ya..nası halledicem kabloyla olur dimi?

Geri