ne oluyor bakem burda ? ben geldımm 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin meli abi iyiyiz seni sormalıne oluyor bakem burda ? ben geldımm![]()
geçmiş olsun burak
bnce 94 aynasına hiç bulaşma kütük gibi duruyo onlar
aynayı yeni alacaksan boyalısından al![]()
ha yine yapmazdım bunu ama ben geçerken gaza bastı.hiç dayanamadığım hareket![]()
aynen katılıyorumhatta benim de pek bi içime sinmemiş gibiydi ama sen mesaj atmıştın temiz ve diriyse al diye
bende hep eski kasa die küçük goruyordum şimdi çok seviyorum aracımı
binip konforunun goren yuruyeninin gören 215 Km hızını gören
yaff ne güselmiş bu astra diyor
![]()
bi gelion bi gidion sen de beawne oluyor bakem burda ? ben geldımm![]()
Burak geçmiş olsun, bence de 94 aynası lezzetsiz bi görüntü olur...Hoşgeldin meli abi iyiyiz seni sormalınapayım sence 94 dikiz aynalarını tavsiye edermisin yoksa üstündeki dikiz aynaları dursunmu
bide dikiz aynasında tabi kör nokta durumuda var hangisinde daha iyidir
![]()
Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar
Walla tanışmadan önce ne yazıkki bende aynı düşünceyi paylaşıyordum hatta hatta aracın borcu biran önce bitsede G kasayı alsak diye sabırsızlanıyordum ama sayenizde OPELİM.NET olarak bu aracı siz bana sevdirdinizeskikasa ları küçük görmeyelim arkadaşlar![]()
Burak geçmiş olsun, bence de 94 aynası lezzetsiz bi görüntü olur...
mersoya benziyo doğru ama f kasanın 95 öncesi itici geliyo hep bana, gsi sayma tabi,Walla tanışmadan önce ne yazıkki bende aynı düşünceyi paylaşıyordum hatta hatta aracın borcu biran önce bitsede G kasayı alsak diye sabırsızlanıyordum ama sayenizde OPELİM.NET olarak bu aracı siz bana sevdirdinizve yetkili servisdeki ustalar sayesinde aracıma büyük bağ ile bağlandım
eğer büyük bi sorunu çıkmadıkça uzun sürede kullanmayı düşünüyoruz
Hakan abi 3 seneden beri bu 2. takım dikiz aynası ben bıktım artık bu dikiz aynalarındankasırga sokakta durduğu için saolsun çocuklar çat çat düşüruyolar
bende artık çözüm yolu arıyorum
şimdi M3 aynaları falan var onlardan falan taksam bizim araçlara hiç yakışmaz
görüntü kirliliği 94 modellerin hiç değilse biraz daha Mercedesin dikiz aynasına benzediği için biraz daha sıcak bakıyorum
ama siz üstündeki dikiz aynaları dursun diyorsunuz yapacak bişey yok duracak
![]()
Walla öle abi yokki şöle kapalı garajımız koyalım içinde rahatcana sağına soluna bişey olmadan dursunmersoya benziyo doğru ama f kasanın 95 öncesi itici geliyo hep bana, gsi sayma tabi,
aynalar farklı,sinyaller sarı, arkada stopların arasındaki siyah plastik yok
öyle çok eski duruyo bizimkilerin yanında.
benim de sağ ayna gümbürtüde de bu veledlerden benim çektiğimi kimse çekmemiştir
kaputum tamamen paçavraya döndü, artık çocuk mudur yapan yoksa p...in biri mi tam emin değilim, yokluyorum sürekli ama bi türlü denk gelmiyor...