Astra F Kullanıcıları Buraya

ne oluyor bakem burda ? ben geldımm :D

Hoşgeldin meli abi iyiyiz seni sormalı ;) napayım sence 94 dikiz aynalarını tavsiye edermisin yoksa üstündeki dikiz aynaları dursunmu:confused: bide dikiz aynasında tabi kör nokta durumuda var hangisinde daha iyidir;)

geçmiş olsun burak
bnce 94 aynasına hiç bulaşma kütük gibi duruyo onlar:D
aynayı yeni alacaksan boyalısından al ;)

Bildiğim kadarıyla bizim dikiz aynaları boyalı satılmıyor...

Bu kadar problemli bir dikiz aynası tasarımını boyatmakta pek mantıklı değil...

En azından siyah plastik haliyle sürtme/çizilme olsa öyle çok belli etmez fakat boyalı olduğunda bir sürtme/çizilmede boya kalkacağı için altta ki siyah plastik ortaya çıkıp kendini gösterecek...

Ben işte bu yüzden tampon ve ayna boyamaktan vazgeçtim...

ha yine yapmazdım bunu ama ben geçerken gaza bastı.hiç dayanamadığım hareket;)

e kaşınmış o toyotacı :D, haketmiş

aynen katılıyorum :D hatta benim de pek bi içime sinmemiş gibiydi ama sen mesaj atmıştın temiz ve diriyse al diye :D bende hep eski kasa die küçük goruyordum şimdi çok seviyorum aracımı :D binip konforunun goren yuruyeninin gören 215 Km hızını gören :D yaff ne güselmiş bu astra diyor :D

eskikasa ları küçük görmeyelim arkadaşlar :D:D:D:D

bi gelion bi gidion sen de beaw :D

Hoşgeldin meli abi iyiyiz seni sormalı ;) napayım sence 94 dikiz aynalarını tavsiye edermisin yoksa üstündeki dikiz aynaları dursunmu:confused: bide dikiz aynasında tabi kör nokta durumuda var hangisinde daha iyidir;)
Burak geçmiş olsun, bence de 94 aynası lezzetsiz bi görüntü olur...

Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar

İnşallah alnının akıyla çıkarsın Alican allah kolaylık versin ;) ayrıca sende F kasana iyi bak :)

Abilerim belki bu seneki son mesajımı atıyorum gerçi arada kaçamak yaparım ama niyetim son mesaj olması seneye görüşmek üzere birazdan dershaneye gidicem be dönüşü olmayan bi maratonun içine giricem umarım sonunda anlımın akıyla çıkarım. Şimdilik hepiniz kendinize ve F kasalarınıza iyi bakın görüşmek üzere. iyi forumlar

allah yardımcın olsun alican, istediğin gibi olur inşallah
seneye görüşmek üzere :D

eskikasa ları küçük görmeyelim arkadaşlar :D:D:D:D
Burak geçmiş olsun, bence de 94 aynası lezzetsiz bi görüntü olur...
Walla tanışmadan önce ne yazıkki bende aynı düşünceyi paylaşıyordum hatta hatta aracın borcu biran önce bitsede G kasayı alsak diye sabırsızlanıyordum ama sayenizde OPELİM.NET olarak bu aracı siz bana sevdirdiniz ;) ve yetkili servisdeki ustalar sayesinde aracıma büyük bağ ile bağlandım ;) eğer büyük bi sorunu çıkmadıkça uzun sürede kullanmayı düşünüyoruz :)
Hakan abi 3 seneden beri bu 2. takım dikiz aynası ben bıktım artık bu dikiz aynalarından :( kasırga sokakta durduğu için saolsun çocuklar çat çat düşüruyolar :( bende artık çözüm yolu arıyorum ;) şimdi M3 aynaları falan var onlardan falan taksam bizim araçlara hiç yakışmaz :( görüntü kirliliği 94 modellerin hiç değilse biraz daha Mercedesin dikiz aynasına benzediği için biraz daha sıcak bakıyorum:) ama siz üstündeki dikiz aynaları dursun diyorsunuz yapacak bişey yok duracak :):D:D

Walla tanışmadan önce ne yazıkki bende aynı düşünceyi paylaşıyordum hatta hatta aracın borcu biran önce bitsede G kasayı alsak diye sabırsızlanıyordum ama sayenizde OPELİM.NET olarak bu aracı siz bana sevdirdiniz ;) ve yetkili servisdeki ustalar sayesinde aracıma büyük bağ ile bağlandım ;) eğer büyük bi sorunu çıkmadıkça uzun sürede kullanmayı düşünüyoruz :)
Hakan abi 3 seneden beri bu 2. takım dikiz aynası ben bıktım artık bu dikiz aynalarından :( kasırga sokakta durduğu için saolsun çocuklar çat çat düşüruyolar :( bende artık çözüm yolu arıyorum ;) şimdi M3 aynaları falan var onlardan falan taksam bizim araçlara hiç yakışmaz :( görüntü kirliliği 94 modellerin hiç değilse biraz daha Mercedesin dikiz aynasına benzediği için biraz daha sıcak bakıyorum:) ama siz üstündeki dikiz aynaları dursun diyorsunuz yapacak bişey yok duracak :):D:D
mersoya benziyo doğru ama f kasanın 95 öncesi itici geliyo hep bana, gsi sayma tabi,
aynalar farklı,sinyaller sarı, arkada stopların arasındaki siyah plastik yok
öyle çok eski duruyo bizimkilerin yanında.
benim de sağ ayna gümbürtüde de bu veledlerden benim çektiğimi kimse çekmemiştir
kaputum tamamen paçavraya döndü, artık çocuk mudur yapan yoksa p...in biri mi tam emin değilim, yokluyorum sürekli ama bi türlü denk gelmiyor...

mersoya benziyo doğru ama f kasanın 95 öncesi itici geliyo hep bana, gsi sayma tabi,
aynalar farklı,sinyaller sarı, arkada stopların arasındaki siyah plastik yok
öyle çok eski duruyo bizimkilerin yanında.
benim de sağ ayna gümbürtüde de bu veledlerden benim çektiğimi kimse çekmemiştir
kaputum tamamen paçavraya döndü, artık çocuk mudur yapan yoksa p...in biri mi tam emin değilim, yokluyorum sürekli ama bi türlü denk gelmiyor...
Walla öle abi yokki şöle kapalı garajımız koyalım içinde rahatcana sağına soluna bişey olmadan dursun :( ama yapacak bişey yok allahtan alarm varda pek kasırganın yanında dolanmıyolar arada dikiz aynasına top geliyo ini veriyo aşağı o kadar yoksa cıyk cıyk sokağı inlettiği için sokaktaki herkes kovalıyo:) işte o bi avantaj Hakan abi :) :D

Geri