Astra F Kullanıcıları Buraya

ben satiyimmi arabamı arkadaşlar:)

Senin arabanın sorunları neler söyle bakim.Benimkinden fazla değildir kesinlikle:DAma bugün bir focus a bindim 2001 model.Mübarek dökülüyordu.174bin yapmış.Benim f ile takasa gireyim dedim ama benimki bunun yanında yılan gibi gidiyor dedim.Hanımı da yanıma bindirip test sürüşüne çıktık.O da benimle aynı kanıya vardı.Benim araba baya bakımlıymış canım:D
tabi yılan gibi kıvrak bizim hb ler sedan kullanmadım...yılan gbi kıvrak boğa gibi sağlam fil gibi ağır hiç savrulmuyor..geçen gün arkada arkadaşlar oturuyo ben bir viraja giriyorum hemen tırsıyorlar savrulcaz diye...ben en çok o yönüne hastayım...
benim arabanın derdi çok
1 direksiyon kutusu yağ kaçırıyo az kaçırdığı için yaptırmıyorum...
2-neydi o karter keçesi mi ne zor yerdeki keçeden kaçırıyor az kaçırıyor masraflı diye sallıyorum...
3-son günlerde sabah ilk çalıştırmada genelde ilk çalıştırmada tekliyo (ENJEKTÖRLER SANIRSAM))
4-sağ aynam kırık arada birinin kolu çarpıyo komşuların evinden alıyorum...
5-daha geçen gün buji kablosu değiştirdim...
6-orta motor kulağı değişse fena olmas...kopmak üzereydi...
7-
aklıma gelmedi vardır daha.... ben 12.250 ytl ye aldım bana maliyetini yazsam 15.500 dan fazladır lpg parası dahil...ama buna rağmen o benim ikinci sevgilim...

Hayırlısı burakcım.Usta satma falan diyordu ama adamı da baya uğraştırdı.En sonunda"yav hocam bu arabada bir terslik var haklısın galiba satalım bunu"dedi:DŞimdilik duruyor bakalım.Ha yine tamirhanede geceliyor benimki şu an:Dayar tutmadı tekliyor beyefendi.Usta bana bırak da sabah soğukken bir bakayım dedi.
Walla o zaman İlker abi sana kalmış bişey:( hayırlısı İlker abi bakalım sabah ola hayrola;) walla geçende ark. aldı 97 GLS antilop renginde araçtan çok memnun abi yaşın verdiği nazlanmalar var elbet onlara çözüm bulunuldumu inan abi ben şahidim nası bi araç olduğuna;) normal 1.6 aile arabası yanınızda gidemez:) hele bide uzun yoldaki salına salına gidişi yokmu:) burdan çıkar fizana düşünmeden giderim walla;)

ön cama film çektirmeyi düşünüyorum ama çok para istediler yaaa.250 ytl kırılmayada karşı...renk yok normal renkte güneşi engellemeye yönelikk...nediyosunuz faydası olur mu??

sahibinden e ilan ver ama tok satıcı ol efe... belki meraklısı alır..benim mantık bu...;)

aralık gibi vermiştim zaten;)öölesine.şu aralar isteyen var zatende satsammı satmasammı çok kararsızım

Geri