Astra F Kullanıcıları Buraya

selam arkadaşlar. uzun zamandır ayrıydım tekrar yeni bir isimle aranıza katılmak istiyorum. Ben Afyondan Engin , Astra f sahibiyim.
arabamı yeni boya koruma ve iç temizlikten aldım. Baya baya güzel oldu. Sanki yenilendi. Bizim araçlara hangi ebatta lastikler iyi gider . bilgisi olan varsa sevinirim. bana özelden ulaşabilirsiniz.

Ergin aramıza hoşgeldin orjinal fabrika çıkışı 195/55/15 ama 195/60/15 kullanıyorum ben.

selam arkadaşlar. uzun zamandır ayrıydım tekrar yeni bir isimle aranıza katılmak istiyorum. Ben Afyondan Engin , Astra f sahibiyim.
arabamı yeni boya koruma ve iç temizlikten aldım. Baya baya güzel oldu. Sanki yenilendi. Bizim araçlara hangi ebatta lastikler iyi gider . bilgisi olan varsa sevinirim. bana özelden ulaşabilirsiniz.

Hoşgeldin aramıza.. Lastik Burak'ında dediği gibi orjinali 195/55/15 ama tercihen bende Burak gibi 195/60/15 kullanıyorum.....

gl lerde de orjinali 175/65/14 ama biz 185/60/14 kullanıyoruz :D herkes yanağı büyütmüş biz küçültmüşüz :D

gl lerde de orjinali 175/65/14 ama biz 185/60/14 kullanıyoruz :D herkes yanağı büyütmüş biz küçültmüşüz :D

benim aracımda gl ama aldığımda üzerinde jantlarla beraber 195/55/15 vardı...gls nin orjnali...

demek sizinkinin önceki sahibi jantları değiştirmiş gl lerde 14" kapaklı sac jant var çünkü

arkadaşlar ve abiler yada astra f ni benzinde kullananlar ben aldığım gibi lpg taktırdım...benzinde ne kadar yakıyor hiç bilemiyorum...siz aracınızın ne kadar yaktığını söyleyebilirmisiniz lpg ne kadar tasarrufu merak ettim..şehir içi ve şehir dışı??

herkese yeniden merhaba dün lpg de tekleme problemi yaşadığım için lpg cime gitmiştim sorun buji kablolarındaymış..bir tanesi çalışmıyomuş...değiştirdim yan sanayisi ile american malı 55 ytl miş..acaip farketti...araba çabuk hızlanır oldu..benzinde kullanınca çalışmasa bile hissetmek güç...siteden okuduğum kadarıyla herkes orj GM al diyo..ben ucuz diye aldım inşllh sorun yapmaz..made in USA

orjinali gls lerde 195 55 15 ama bizim yolarda düşük yanak hen çabuk balon yapabilir hende konfor açısından daha sert olur .. en önemlisi de duygusal kısmı hangi markayı alırsanız alın 4 lastikte 1 lastik fiyat farkı oluyor (55 yanak daha pahalı )

Engin kardeş burada çok güzel bir F kardeşliği oluştu sende aramıza hoş geldin..

Engin aramıza hoşgeldin.:good:

Geri