Astra F Kullanıcıları Buraya

tatıldeyım arada gırıyourm nete :D burayıda yanlız bırakmıyurm :D

ohh mis :D
tatil lafını duydukça içim bi tuhaf oluyo :D
az kaldı sıkıyorum dişimi ben de

şu özel şirketlere devriyle alakalı bir durum, bazı şehirlerde halen geçilmedi, gittiğimiz muayene istasyonuna göre değişiyo,
benimki kasımda bakalım ne olcak :rolleyes:

netten triger seti fiyatlarına bakabilirsin o kadar değildi bizimkiler diye hatırlıyorum, parçaları kendin alırsan daha ucuza gelebilir.
nette 150civarları fıyatlar ama yan sanayı olabılır.bakacağız artık

orjinalin o fiyatlarda olması lazım hatta aklımda 170 gibi bi rakam var.
aman bildiğin iyi bi yerde taktır, atık vs. takanlar çok oluyo

bugün süper4 lerimizide taktık arabayı satana kadar artık bişey yapmam heralde :D
son bi haftada bya bi masraf yaptık ama araba baya bi değişti
önce kırık olan anteni elektriklisiyle değiştirdik(25ytl-svstuning (savaş abiden)
sonra opel team de yağ değişti bor konuldu (yağ-45ytl filtre5ytl- bor 50ytl)
pasta-cila(50ytl)
klima gazı basıldı(50 ytl)
polen filtresi(10ytl)
bosch süper4 ler takıldı(25ytl)

araba dışardan ayna gibi oldu motorun sesi nerdeyse kesildi çok az ve güzel bi ses kaldı performans da farkedilir bi artış oldu

birde arkadaşlar bu fıyat yanı trıger ıçın set halınde bazı arkadaşlar sadece kayışı değiştiriyor.kayış fıyatı 10 ytl falan.bızım arabanınkı 2006 da değişmiş 116000 km de şu an 146000 km de.yanı sadece kayışı değiştirsek olurmu.bılgısı olan varmı?

bugun akduman ıle yanı mutlu ıle tanıştık sukur olsun :) arabasıda guzel kendıde guzel arkadaşın.yarında ınşallah zaman bulabılırsek oturup uzun uzun konuşuruz.
gunlerınız guzel aracınızda astra f olsun olsun gununuz dahada guzel olsun...

Kardeşim Önder Allah razı olsun o senin güzelliğin...İnşallah hayırlısıyla bol bol güzel bol muhabbetli günler geçiririz..;)
Triger olayını viyanalıya teslim et bence Önder..O işini sağlam yapar...Parçayıda sen kendin al istersen..Hatta bir ara beraber gidip bakalım Çamdağların yenicamide yerleri var..Bakarız oraya...

bugün süper4 lerimizide taktık arabayı satana kadar artık bişey yapmam heralde :D
son bi haftada bya bi masraf yaptık ama araba baya bi değişti
önce kırık olan anteni elektriklisiyle değiştirdik(25ytl-svstuning (savaş abiden)
sonra opel team de yağ değişti bor konuldu (yağ-45ytl filtre5ytl- bor 50ytl)
pasta-cila(50ytl)
klima gazı basıldı(50 ytl)
polen filtresi(10ytl)
bosch süper4 ler takıldı(25ytl)

araba dışardan ayna gibi oldu motorun sesi nerdeyse kesildi çok az ve güzel bi ses kaldı performans da farkedilir bi artış oldu

Alican valla iiyi fiyat yaptıklarına bakılırsa.Bendemi kaçıp gelsem oralara bunları yaptırmak için.....;)

bizim şirket göztepe oto sanayi sitesinde olduğu için yapanlar hep komşu opel team le svs tuning zaten sponsor. pasta cilaya aslında para vermesekte olurdu 20 yıllık komşu şirket binasının yanındaki dükkanda ama zar zor yalvar yakar 50ytl verdik adam almıycaktı :D bujileri de zar zor aldık :D adam satmıcaktı bize 4 tırnak yakıtı arttırır diye tutturdu :D yok abi sen ver diorm artırır diyo zar zor aldım 30 dedi de yine komşu indirimiyle 25 e aldım :D klima gazıda komşu ama o indirim yapmadı :D oda polen filtresine 15 dedi 10 verdim :D
buyur gel Mutlu abi yapalım sanada :D ama cidden çok farketti bu yapılanlar bor zaten sesi azalttı çok hafif bi seri leşme oldu bujiler değişince ses biraz daha azaldı motor çok çabuk devirlenmeye başladı performans baya bi arttı hatta devirlenme olayına alışamadım bi kaç yerde yanlışlıkla patinaj çektim boş yere :D klima gazıda değişince arabanın içi buz kesti zaten :D bugün de sanayide araba çok kirlendi satmaktan vazgeçmemek için yıkamıyorum :D yıkayınca şimdi daha yeni cilalandı pırıl pırıl olup satmayın beni diycek :D

birde arkadaşlar bu fıyat yanı trıger ıçın set halınde bazı arkadaşlar sadece kayışı değiştiriyor.kayış fıyatı 10 ytl falan.bızım arabanınkı 2006 da değişmiş 116000 km de şu an 146000 km de.yanı sadece kayışı değiştirsek olurmu.bılgısı olan varmı?

30bin de triger değişmez ki
60 bindir onun ömrü. sorun varsa kayışta sadece kayış değişir tabiki,60bin set ömrüdür rulmanlar vs. de değişir.

hakan acemı zannedıyorlar galıba arabanın yabancısı olunca.neredeyse araba ıle buyuduk ama hep yerlı arabalardı o başka avrupa araba daha bır değişik.zaten arabayı alınca aldığım kışı trıger kayışını yenı değiştirdım demişti.en ıyısı onu bır aramak.sağolun arkadaşlar.bu arada dun araba babamda ıdı olacakya marş dınamaosunun kafası patlamış adamda korkmuş :) bayagı bır yıpranmış 65 kaymeye bıraz kendıne geldi ama tam randuman vermez o şimdi komple değiştirmeyi düşünüyorum marş motorunu ama ne zaman olur bılmem :)herkeze ıyı gunler

Geri