Astra F Kullanıcıları Buraya

Aksamüstü izmir/çeşmeye doğru yola çıkıyoruz f kasaya çadırı çektim o çok yoruldu bu zamana kadar birazda h kasanın keyfini sürelim kendinize dikkat edin arkadaslar 1 hafta 10 gün yokum.

İyi yolculuklar aman dikkatli gidin :)

sana ıyı yolculuklar :D

iyi yolculuklar Burak

Aksamüstü izmir/çeşmeye doğru yola çıkıyoruz f kasaya çadırı çektim o çok yoruldu bu zamana kadar birazda h kasanın keyfini sürelim kendinize dikkat edin arkadaslar 1 hafta 10 gün yokum.
İyi yolculuklar burak dikkali ol.

Abi kankasındada çadır çekili oda istirahatte:) :) :D :D :D hayırlı yolculuklar abi ;)

arkadaşlar ve abilerim klima çalışırken arabadan kaç beygir gidiyor??usta 6 beygir dedi.ama sanki daha fazla klima lpg de yakıta ne kadar etkili sanki benimki etkilemiyor kısa mesafede çok az etkiliyor sankii..klima kullanan opelciler cvp araba çekişten çok düşüyor..

arkadaşlar ve abilerim klima çalışırken arabadan kaç beygir gidiyor??usta 6 beygir dedi.ama sanki daha fazla klima lpg de yakıta ne kadar etkili sanki benimki etkilemiyor kısa mesafede çok az etkiliyor sankii..klima kullanan opelciler cvp araba çekişten çok düşüyor..
Walla abi ilk başlarda düşüyo çekişten sonra eski ataklığına kavuşuyo :( ama bilmiyorum kaç hp düştüğünü ama ilk açtığımda çekişini acaip etkiliyo:eek: ama aradan kısa bi süre geçince kendimni toparlıyo:D hatta klimayla 2 de 100 yaptırcam bak:) :D :D güzel fikir :kop:

Geri