Astra F Kullanıcıları Buraya

eskikasa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Eki 2006
Mesajlar
7,014
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
Hergün ayrı bir action desene hakan abi ne güzel hayatına hareketlilik geliyor işte ;)
sorma akü olayı tam komedi

işten çıkarken baktım otopark kenarında yanımda çalışan arkadaş şahinle kalmış, araba marş basıyo ama ateşleme yok, abi dedi vurdurunca çalışıyo, hadi itelim edelim kurcalayalım derken, bu arada farlar açık bekliyo benim araba, dedik olmicak itelim kenara sabah bakarız. şahini ittik benim arabaya geçtik bi bastık akü nakavt. haydi benim arabayı çalışmayan şahinin yanına ittik, allahtan aküsü yeniymiş çocuğun takviyeyle yürüdük. az daha 2 araba yan yana bırakıp yaya olarak dönüyoduk eve :D

Würth ün sıvı gresi var. püskürtme şeklinde. Önce wd40 sık pasları çözsün ondan sonrada würth yağı sık pamuk gibi olurlar. sende kolayca sökersin :)
pas sökücü alıcam sıvı grese de bakayım iyi oldu öğrendiğim.
demir uzatma iyi oldu ama bagajda tutucam her işe lazım olabilir :D
 

hknnn

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
656
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar, iyi akşamlar. ya benim araba yol şartlarından dolayı beni yolda bırakmaya iyi alıştı. geçen sefer buzdan kalmıştım görev yaptığım köye çıkarken. hadi o neyse de iki akşamdır da yolun göçük bi kısmı var orda bırakıyor. dediğim kısım biraz rampa 25/30m filan bir kesim can çatlasın 50mdir. göçtüğü için yumuşak bir malzeme sermişler ancak kasisli bir yapı oluşmuş. haliyle kaptıramıyorum altı vurur diye. yavaş yavaş yürüterek giriyorum bu sefer de malasef patinaja düşüyor. malzeme de yumuşak olduğu için eşinip duruyor hatta tekerler gömülüyor biraz. aklıma takılıp duruyor acaba 1.4 olduğu için gücü mü yetmiyor. aynı yoldan adamlar kartallarla doğanlarla şahinlerle vızır vızır gidip geliyorlar. arabada insan olmasa o kadarcık yerde kalıyoduk iki akşamdır, iterek çıktık.
1.4 kullananlara sormak istedim, gerçi burda çoğunluğun sanırım 1.6
 

eskikasa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Eki 2006
Mesajlar
7,014
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
patinaja kaçması torkla ilgili biraz, ama bide 1.vites rölantiyle geçmeyi dene ordan. ya da durarak gitmen gerekiyosa gazsız yarım debriyaj ilerletebilirsin, tabi rampaya bağlı.
 

akduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Mar 2008
Mesajlar
2,964
Tepki puanı
0
Puanları
36
Yaş
45
Siteyi ziyaret et
Mutlu abi sorunu çözdüğüne sevindim bende lpg olmadığı için bilemiyorum 2007 temmuzda almıştım aracı babamdan 3.5 sene olmuş 6 ayda askerdeyken yattı araba 3 senede km 80 binden 125 bine gelmiş senede 15 bin yani lpg istemedi babam kendisi binmiyor ama eninde sonunda ona vereceğim :)

Sağol Burak bende malum 2008 yılından beri 21.000 km yapmışım.hatta 2009 da lpg taktığımda 128000 deydi araba şimdi 141.500 de yani 2 senede 13.000km yapmışım..Aslında gerek yokmuş ama benzinde olsaydı dahada az yol yapardım buna eminim..

Benim bildiğim kadarıyla Shell ipragaz satıyor ve ipragazda zaten katkı yok.
Bu konuda size katılmıyorum. Ben euro lpg dedikleri opetteki gazı aldım uzun süre. hem menzil düşüyor (performans bir miktar farkediyordu) hemde çok yağlu olduğu için filtreyi erken tıkıyordu. Bp gazını denedim uzun süre opetten daha iyiydi mesafe biraz daha arttı. şimdi bir arkadaşımın tavsiyesiyle totalgaz alıyorum yaklaşık 10 depo falan kullandım en iyi menzili bunlarda yakaladım. Performansda bir değişiklik yok.
Uzun lafın kısası herşeyin katkılısından uzak durmak lazım :D
Senin dediğinde doğru olabilir ben ucuz diye koyduğum gazdan çok çektim şimdii Shell de Shell gaz alıyorum..Bu arada mesela shell'in ankara keçiörende herhangi bir bayiisi aygazla anlaştıysa Aygaz euro Lpg,iki sokak ötedeki Shell bayii İpragazla anlaştıysa İpragaz,mamak Shell bayisi milangazla anlaştıysa Milangaz satıyor...Yani Shell İpragaz satıyor diye bir durum yok..kimle anlaşıyorsa bayii onu satıyor..Mesela benim Shelle gaz aldığım yer restore olmadan önce yani 6 Ay önceye kadar Aygaz euro lpg satıyordu,yolun karşısında 200 mt ilerideki Shell bayide ipragaz satıyordu..Sonuç olarak ben şuan Shell gazdan hem performans hemde menzil açısından memnunum.Ama ileride durum ne gösterir bilemem..

Hakan geçmiş olsun..
 

NuRo

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Katılım
22 Eyl 2009
Mesajlar
966
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
37
Siteyi ziyaret et
iyi akşamlar arkadaşlar. bugun benzin pompasından cıkan hortumla ugrastım. pompayı tamaen söktüm cıkardım ama horumun ucu çürümüş resmen. bi kaç kez kelepçeyle sıktım ama hortum kısacık cekiyorum gelmiyor. en son yine sıktım metal kelepçeyle baktım yine geliyo benzin sanbayiye gittim. oradada baktık gelmiyo benzin fln. ben yinede kafam rahat olsun diye alttan depoyu söktürüp hortumu yeniledim. 40 liraya hallettiler.
 

redlion74

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ara 2008
Mesajlar
481
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Günaydın arkadaşlar.sabah polen filtresine baktım biraz tozluydu söküp temizledim.filtreyi sökmüşkem kalorifer motoru 1.ci ayarda hafif ses yapıyordu ona bakayım derken motorun üzerine takılan plastik kapağın yerine oturmamış olduğunu fark etttim.kenarlarında tırnakları vardı yerine taktım.sonra filtreyide takıp toparladım.kaloriferden gelen ses geçti ve kapağı yerine taktıktan sonra kaloriferin hava üflemside çoğaldı.önceden 2'de üflediği havayı şimdi 1'ci ayarda üflüyor.kapak tam oturmadığı için içeriye üflediği hava kapak kenarlarından kaçıyormuş.bu sorunumuda halletmiş oldum
 
Üst