M
matias
Bilgi Girilmemiş
Nurullah abi göstergeler süper gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar benim araçta 195/50/15 lastikler var. 8 ay önce aldım arabayı. Bu lastikler yakıtı etkiler mi? Astra f HB nin orjinal lastik ebatı nedir acaba? Birde 17 inç jant takmanın sakıncası var mı?
F ciler, h.sonu biraz fazla yol yaptım şehir içinde. bişey dikkatimi çekti, gaz pedalının sağ tarafındaki kısımdan acaip bir sıcak geliyor. Elimi değdiredim ateş gibi. o sırada hararet 97 civarındaydı. Araç tamamen normel gidişinde ve bir sorunu yok. Ordan ne geçiyorda bu kadar sınıyor? resmen ayağım haşlandı ayakkabının içinde? acaba manifolt falan oraya değiyormu? sizdede ısınıyormu?
yanlız istanbulda royce royce gördüm bebekte ve iptal oldum vay anasını arkadas nası bi hayat bu ya ve içindeki ben yaslardaki bebeleri görünce iyice ayar oldum
F ciler, h.sonu biraz fazla yol yaptım şehir içinde. bişey dikkatimi çekti, gaz pedalının sağ tarafındaki kısımdan acaip bir sıcak geliyor. Elimi değdiredim ateş gibi. o sırada hararet 97 civarındaydı. Araç tamamen normel gidişinde ve bir sorunu yok. Ordan ne geçiyorda bu kadar sınıyor? resmen ayağım haşlandı ayakkabının içinde? acaba manifolt falan oraya değiyormu? sizdede ısınıyormu?
opele kıç attırmakta zor iş ama neyse)