Günaydın hayırlı işler arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sorun bendede var ama oralara zarar vermeden sökecek iyi bir elektrikci bulmak lazım.Günaydın arkadaşlar.Dün havalandırma düğmelerinin olduğu yeri aydınlatan lambaların üçünüde değiştirdik.bir tanesi yanmıyordu diğer ikisde kararmış.sökme işlemi bayağı uğraştırdı ama şimdi süper aydınlatıyo.
iyi geziyorsun 2010 da burak
Km göstergesi çerçevesi,direksiyonun arkasınadaki plastik alt üst,hava kanalları.teyb.bilgi ekranı hepsini kendim söküp taktım.sadece arka cam rezistans düğmesi çıkmadı elektrikçide sökemedi düğmeyi.aradaki boşluktan ampullerin duyunu söküp öyle değiştirdik ampülleriBu sorun bendede var ama oralara zarar vermeden sökecek iyi bir elektrikci bulmak lazım.
Rezistans düğmesi neden çıkmadı? çıkmıyormu acaba? gerçi o çekince çalışan bir düğme. ben kendim sökmeye cesaret edemem açıkcası. iyi bir ustaya yaptırmak lazım. Km göstergesi ve direksiyonun orası neden sökülüyor yaw!!!! BU sefer km ile oynanmış muamelesi yapmasınlar?Km göstergesi çerçevesi,direksiyonun arkasınadaki plastik alt üst,hava kanalları.teyb.bilgi ekranı hepsini kendim söküp taktım.sadece arka cam rezistans düğmesi çıkmadı elektrikçide sökemedi düğmeyi.aradaki boşluktan ampullerin duyunu söküp öyle değiştirdik ampülleri