Tabi hız felakettir 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç inandırıcı gelmedi nedense![]()
Arkadaşlar bugün fan müşürünü tipo slx fan müşürüyle değiştirdim.artık 100 dereceleri görmeye paydos.hararet 92-95 dereceyi geçmiyor.birde böyle kullanacam olmazsa orjinal müşürü tekrar takarım.
Arkadaşlar bugün fan müşürünü tipo slx fan müşürüyle değiştirdim.artık 100 dereceleri görmeye paydos.hararet 92-95 dereceyi geçmiyor.birde böyle kullanacam olmazsa orjinal müşürü tekrar takarım.
Termostatı değiştirmedim.fanın çalışmasının sıkıntı olacağını sanmıyorum.tofaşların hepsi 90 dercede fan açıyor yazın hepsi fan açık dolaşıyorlar tofaşların kablo ve fan tertibatının astradan iyi olduğunu düşünmüyorum problem ve arıza yapsa tofaşlar yapardı.müşürün üstünde 87-92 derece yazıyor ama 95 derecede fan açıyor.eski müşüre göre 5 derece falan önce açıyor.sizin arabalar klimalımı bilmiyorum ama benimki klimalı olduğu için klimayı açtığımda hararet fazla oluyordu.şimdilik böyle deneyecem.bir anormallik olursa eski müşürü takarım söküp takması kolay zaten