bizim araçların iç mekanı zaten çok fazla geniş değil birde ortaya kolçak koymak çok mantıklı gelmiyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyah veya kırmısı düsünüyorum alicanne renk yapıcan siyah mı ?![]()
uzun yolda çok rahatlatıcı bişey,
Siyah veya kırmısı düsünüyorum alican![]()
Kırmızı olursa kaputa hayvann gibi ay yıldız,arka camada kocamın bi K.ATATÜRK imzası yapıp gezmeyi düsünüyorum..
Var ama biraz pahalı 100-120 arası gittigidiyor.com, sahibinden.com da var.
Buradaki linkte daha ucuz orjinal 64.90
http://www.hizlial.com/oto/firsat-urunleri/modacar-opel-astra-f-kasa-orijinal-tip-kolcak-3010_31.208.1720.0089.htm
Abi o stopları bende biliyorum çok fena duruyobence hiç çift renk olayına girme basit durur . Tamponları da beyaz yap 95+ panjur sonrada jant missaslında stoplara da gri şeffaf film olsa güzel olur yabancı forumlarda çok güzel station pjoojeleri var
güzel yapmıişlar senderoyuastradan sonra tad verecek araba değil ama tek düşüncem yakıt tüketimi 10 kuruş yakan araba mı olur arkadaş kafayı yiyeceğim :rulet:
Heh bende tam onu tokatlamış geciyodumki yolu kapatmıslarlan dedim neyse bırakım gitsin
![]()
birde uzun zamandır farlarımdan memnun deyildim.zenon taktırmayı düşünüyorken sonradan takılan zenonlara trafik cezası kesileceğini öğrendim.
bende power 2 nigt gt 150 aldım benim gibi şikayeti olanlara tavsiye ederim.