Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar herkese iii akşamlar. Geçmiş konualra baktım ama göremediğim için buraya yazayım dedim. F sanelermiide EGR iptali olabiliyor mu ? Denildiği gib yakıta ve performansa etkisi var mı ve tavsiye der misiniz ?

bir fikri olan yok sanırım.

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah. Bugün ustama gittim araban baskı balata istiyor dedi. Fazla vaktim yoktu ustanın da işi vardı konuşamadık. Var mı bu konuda bilgisi olan. Kaça patlar bu olay bize

150 200 arası luk markalar
internetten alma ama.
yaptırdığın yere aldır
garantili olsun.

Hakan resimler gerçekten güzel çıkmış...BAskı balatanda 170 bin iyi dayanmış...Trafik büyük etken tabii...Bu arada koltuklarında ne var senin?

Barış egr hakkında bir bilgim yok ama bir defasında usta silkeleme sıkıntım olduğunda temizlenmesi lazım falan demişti...Temizletmedim ve sıkıntım yok...

Baskı plakayı ben değiştirdim..2 sene oluyordur takribi..200 tl Luk + 125 işçilik vermiştim...Fiyat Sakarya piyasasına göre..

Eskikasa...))

Maşallah abicim... bizim daha çok yol yapmamız lazım...

Teşekkürler arkadaşlar hep beraber güzel mutlu yıllara ;)

Hakan abi bana yarın bi ulaş. Seveceğin bi önerim var sana :)

150 200 arası luk markalar
internetten alma ama.
yaptırdığın yere aldır
garantili olsun.

Araba 140 binde. Bilgiler için teşekkür ederim. Peki bunu değiştirmenin herhangi bir dez avantajı varmı. Muhakkak değiştirmem gerekiyor herhalde, bide motoru falan aşağı inecek diyorlar

Geri