deyyuzzun biri bahcelide tamponuma sürtmüs gıcık oldum haaaa boyada çatlamıs sanırsammm(
aynısı bnm başıma geldi bikaç kez okulda
sonradan boyandığı için tamponlar boya hemen atıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deyyuzzun biri bahcelide tamponuma sürtmüs gıcık oldum haaaa boyada çatlamıs sanırsammm(
Olmasına olur ama malesef oda katlanmıyobende bi zamanlar takmayı düşündüydüm
![]()
Arkadaşlar geçen pazar başımdan geçenleri anlatayım size..5 arkadaş İzmit'e araba bakmak için yola cıktık....Dönüş yolunda bir ara sokakta kasise denk geldim..Aslında pek kasis denemez tepecik yapmışlar sanırım sadece kamyonlar geçebilir üzerinden ..Bende geçeyim derken tabi altı vurdu arabanın..hatta arkadaşlar''kasisi ayaklarımızda hissettik'' dediler.. Neyse ertesi sabah akü almak için sanayiiye gittim yanımda da arakadaşım vardı..''Yahu'' dedi,''bune ayağımın altı kabarmış döşemeyi ıslattınmı'' dedii..Bende ''farkında değilim'' dediim..Kaportacının birine gösterdim ''altını vurmuşsun'' dedii ve düzeltmek için önce ''bakmak lazım'' dedii sonra bakmadan 70 tl istedi..Bende başka sanayiiye götürdüm ve 25 tl ye hallettirdim..
Yapılan işlem sağ ön koltuk söküldü altındaki döşeme kaldırıldı..Bu arada plastik aksamlarda söküldü...3 cm içeri göçmüş arabanın altı..Şimdi eskisi gibi oldu ama izalasyon diye yapılan döşemenin altındaki zift gibi şey kırıldı haliyle..
Yalnız döşeme sökülürken bişey farkettim..Kapı dibindeki uzun plastik aksam söküldüğünde altında kalan kısımda kapının dibinde boş soketler gördüm..acaba bu ayna ile alakalı olabilirmi?Elektrikli ayna hazırlığı gibi yanii..
Biraz uzun oldu ama maksat muhabbet olsun..Paylaşım olsun..![]()
bugün sol dikiz ayna camı yerinden çıktı,lekeli ve eskiydi zaten
sanayide kestirdim yapıştırttım.
orjinal değil ama şimdilik idare eder 10 lira