tyanalı geçmiş olsun merak ettim aracın neden çalışmadığını düzeldiğinde neyden olduğnu yazarsan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum gitmediğini, yakında gideceğim mealinde bir mesajını okumuştum; askere kadarmı bineceksin diye merak ettim
Askerde diilimki abi
Kaldırımda durmuyo abi yeni geldi ya,kullanıyorum bariz![]()
Teşekkür ederimtyanalı geçmiş olsun merak ettim aracın neden çalışmadığını düzeldiğinde neyden olduğnu yazarsan.
Askerde diilimki abi
Kaldırımda durmuyo abi yeni geldi ya,kullanıyorum bariz![]()
benzin pompasını bulmak için arka koltuğun oturulan kısmı öne doğru kaldırınca, sağ tarafta bi plastik kapak var onun altında.F'i arkadaşlarım aracım 2 gündür çarşıda yatıyor![]()
Araçta benzin olmasına ve marş basmasına rağmen çalışmamak konusunda ısrarlı. Belki bende hata vardır (km soforlarım her zaman) v.s. diye 3 lt benzin koydum ama nafile.
Daha önce başına gelen yada fikri olan varmı ?
Kutup başlarını söküp taktım olmadı, benzin pompasından şüpheleniyorum ama yerini bulamadım; arka koltuğun altında diye hatırlıyor idim ama göremedim..
Otomatik aracı çektirmekte bir sıkıntı olurmu?
Bu arada Efe canavarın hayırlı olsun, teskereyi bekleyecekmi kaldırımda canavar?
Çağatay konsol güzel olmuş emeğine sağlık.