geçer tabi haftasonu da dinlenmek yok ki
çok yakıyo ikiside![]()
sorma sorma cumartesi bitiyorum yorgunluktan resmen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçer tabi haftasonu da dinlenmek yok ki
çok yakıyo ikiside![]()
Abi aynı olay geldi basıma..Arabada benzin var marş basıyo..Sıkıntı Benzin deposundan motora giden hortumlarda olabilir..Bizde öyleydi.F'i arkadaşlarım aracım 2 gündür çarşıda yatıyor![]()
Araçta benzin olmasına ve marş basmasına rağmen çalışmamak konusunda ısrarlı. Belki bende hata vardır (km soforlarım her zaman) v.s. diye 3 lt benzin koydum ama nafile.
Daha önce başına gelen yada fikri olan varmı ?
Kutup başlarını söküp taktım olmadı, benzin pompasından şüpheleniyorum ama yerini bulamadım; arka koltuğun altında diye hatırlıyor idim ama göremedim..
Otomatik aracı çektirmekte bir sıkıntı olurmu?
Bu arada Efe canavarın hayırlı olsun, teskereyi bekleyecekmi kaldırımda canavar?
Çağatay konsol güzel olmuş emeğine sağlık.
ateşleme bobininin fişini sök tak düzelirAbi aynı olay geldi basıma..Arabada benzin var marş basıyo..Sıkıntı Benzin deposundan motora giden hortumlarda olabilir..Bizde öyleydi.
Yok abi bizim depodada sıkıntı vardıateşleme bobininin fişini sök tak düzelir
Alyhsan bence değiştirmeden önce ya bi ustaya götür yada ben kendim yapabilirim diyosan bu konuyu incele derimBu arada şoför koltuğum çok gıcırdıyor vidalarından sırtlık kısmından her yerinden.. galiba değiştirmem gerekicek bana ne kadara mâl olur acaba ??
Bu arada Efe canavarın hayırlı olsun, teskereyi bekleyecekmi kaldırımda canavar?